Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Symbol Group i Graphic Center pozivaju vas na Open House u Zagrebu

Tvrtka Symbol Group, gotovo već tradicionalno, tijekom jeseni zajedno sa svojim sestrinskim tvrtkama organizira Open House događanja. Prvi na redu je Open House u Budimpešti, idući tjedan, od 5. do 7. 10.. Nakon toga, zajedno sa svojom tvrtkom Graphic Center organiziraju Open House u svom showroom-u u Zagrebu.

Kada: 19. – 21. 10. 2022. od 10 do 16h
Gdje: Heinzelova 60, Zagreb

Iz Symbol grupe pozivaju sve zainteresirane da dođu i uvjere se u jedna od najboljih rješenja na tržištu za tisak tekstila.
Čekaju vas prezentacije uživo, velik broj uzoraka koje ćete moći ponijeti sa sobom, razgovori sa stručnjacima koji će rado odgovoriti na sva pitanja i naravno odlična atmosfera.

Na ovogodišnjem eventu očekuju vas i premijere dva nova stroja:

  • Polyprint Texjet NG120 – industrijski DTG printer
  • Textek DTF inline printer

Što se tehnologija tiče, očekuju vas:

  • DTG/DTF – Polyprint (Texjet NG120 premijera, Texjet Echo2, pretreater PRO);  Brother GTX Pro; DTF Textek printer od 30cm i 60cm; transfer preše, Dido Dryer sušač
  • Sitotisak – M&R, Sericol, Virus (Screen printing corner – Computer to Screen, High Build emulzija, kemikalije, kombinacija sito i digitalnog tiska)
  • Flock & Flex folije – Poli-Tape
Zakažite svoj dolazak na Open House u Zagrebu!
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content