PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Symbol Group priprema stalne sajamske prezentacije

Symbol Group priprema stalne sajamske prezentacije

Symbol group, vodeća grupacija kompanija iz regiona za distribuciju štamparskih mašina i opreme pripremila je puno novosti za posetioce ovogodišnje Grafime.

U digitalnoj štampi velikih formata, posetioci će moći da isprobaju Fujifilm Acuity LED1600 II, štampač namenjen direktnoj štampi na fleksibilne i pločaste materijale do 10mm debljine. Uz klasičan CMYK, štampač može štampati belu boju i lak. Brzina štampe je 33m2/sat. Uz ovaj UV štampač, biće predstavljen i Fujifilm Vybrant F1600 koji koristi SUV boje. SUV boje su izuzetno otporne na mehanička delovanja i mogu se koristiti bez potrebe za dodatnom laminacijom čak i kod korištenja u wrap-u automobila.

Za digitalnu štampu na tekstil će biti pripremljeno više štampača. Od najmanjeg Polyprint TexJet ShorTee štampača, većeg Polyprint TexJet Long i Polyprint TexJet Plus Advanced do industrijskog Kornit Avalanche štampača koji će biti predstavljen prvi put u regionu. Maksimalna veličina štampe sa štampačem Kornit Avalanche je 60x90cm a u štampi koristi dve radne ploče.

Od klasičnih tehnika štampe, pripremljena je sitoštampa na tekstilu i drugim materijalima, zatim repromaterijal za flexo štampu, Flenex vodoperivi klišei i UV flexo boje i lakovi Fujifilm proizvođača. Od repromaterijala će biti predstavljene flex i flock folije.

Na štandu će biti predstavnici preduzeća iz Symbol grupe iz Mađarske, Hrvatske i Slovenije za pomoć posetiocima iz regiona.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content