Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Symbol Group priprema stalne sajamske prezentacije

Symbol Group priprema stalne sajamske prezentacije

Symbol group, vodeća grupacija kompanija iz regiona za distribuciju štamparskih mašina i opreme pripremila je puno novosti za posetioce ovogodišnje Grafime.

U digitalnoj štampi velikih formata, posetioci će moći da isprobaju Fujifilm Acuity LED1600 II, štampač namenjen direktnoj štampi na fleksibilne i pločaste materijale do 10mm debljine. Uz klasičan CMYK, štampač može štampati belu boju i lak. Brzina štampe je 33m2/sat. Uz ovaj UV štampač, biće predstavljen i Fujifilm Vybrant F1600 koji koristi SUV boje. SUV boje su izuzetno otporne na mehanička delovanja i mogu se koristiti bez potrebe za dodatnom laminacijom čak i kod korištenja u wrap-u automobila.

Za digitalnu štampu na tekstil će biti pripremljeno više štampača. Od najmanjeg Polyprint TexJet ShorTee štampača, većeg Polyprint TexJet Long i Polyprint TexJet Plus Advanced do industrijskog Kornit Avalanche štampača koji će biti predstavljen prvi put u regionu. Maksimalna veličina štampe sa štampačem Kornit Avalanche je 60x90cm a u štampi koristi dve radne ploče.

Od klasičnih tehnika štampe, pripremljena je sitoštampa na tekstilu i drugim materijalima, zatim repromaterijal za flexo štampu, Flenex vodoperivi klišei i UV flexo boje i lakovi Fujifilm proizvođača. Od repromaterijala će biti predstavljene flex i flock folije.

Na štandu će biti predstavnici preduzeća iz Symbol grupe iz Mađarske, Hrvatske i Slovenije za pomoć posetiocima iz regiona.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content