Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Symbol grupa- obročna otplata strojeva

Symbol grupa je započela sa prodajom Fujifilm UV LED printera, Kornit i TexJet DTG printera kao i M&R strojeva za sitotisak sa rokom oplate 12 mjeseci. Ova pogodnost je dostupna u svim poduzećima u sklopu Symbol grupe od matičnog poduzeća Symbol iz Subotice, poduzeća Sericol iz Budimpešte, Graphic Center-a iz Zagreba i Grasol-a iz Ljubljane.

Fujiilm – Acuity LED 1600II – od 1925€
Za najnoviji Fujifilm hibridni pisač Acuity LED 1600II mjesečna rata iznosi 1925€. U cijenu je uračunat Printer, starter kit, Caldera Rip softver, isporuka na adresu kupca, instalacija i obuka korisnika.

TexJet Plus advanced – od 695€
Digitalni printer za direktni tisak na tekstil TexJet Plus advanced mjesečna rata iznosi 695€. U cijenu je uračunat printer, starter kit, rip softver, isporuka na adresu kupca, instalacija i obuka korisnika.

M&R – Diamondback S – od 1960€
Za automatski karusel za sitotisak na tekstil Diamondback S mjesečna rata iznosi 1960€ a uključuje karusel, isporuku, instalaciju i obuku.

Kornit Breeze – od 3675€
Industrijski digitalni printer za direktni tisak na tekstil Kornit Breeze mjesečna rata iznosi 3675€. U cijenu je uračunat printer, starter kit, rip softver, isporuka na adresu kupca, instalacija i obuka korisnika.

M&R – Kruzer – od 300€
Za ručni karusel za sitotisak na tekstil Diamondback S mjesečna rata iznosi samo 300€ a uključuje karusel, isporuku, instalaciju i obuku.

Osim ovih nekoliko nabrojenih strojeva, obročno plaćanje je moguće i za druge strojeve iz asortimana Symbol grupe.

Za više informacija, posjetite:

www.symbol.rs
www.graphiccenter.hr
www.grasol.si
www.sericol.hu

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content