PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tajne car wrappinga

Wrapping vozila samo je mali segment korištenja folija u našim životima. Folija je svuda oko nas, a radi svojih dekorativnih i funkcionalnih svojstava, mogućnosti primjene sve su veće i raširenije.   

Wrap, odnosno obljepljivanje vozila, jedan je od najzahtjevnijih zadataka koji je stavljen pred osobu koja se bavi apliciranjem folija na predmete. No, izazov je i pred proizvođačima folija koji trebaju proizvesti foliju visoke otpornosti na vanjske utjecaje te visoke estetske vrijednosti.

Zbog sve veće raširenosti i interesa za ovaj segment grafičke industrije, sljedeća epizoda serijala „45 minuta o tisku“ bit će posvećena upravo obljepljivanju vozila – car wrappingu!

Epizoda pod nazivom „Tajne car wrappinga“ na rasporedu je u srijedu, 25. 11. u 14:00h, na YouTube kanalu Print Magazina.

Kako odabrati idealnu tehniku tiska za određene elemente car wrappinga, gledateljima će reći gosp. Grega Šimunovič, iz tvrtke Pako d.o.o.

O najčešćim pogreškama koje se wraperima događaju kod obljepljivanja vozila, razgovarat ćemo s gosp. Blažom Prebegom, iz tvrtke Black Line d.o.o..

Dok ćemo s gosp. Vjekom Križanićem iz tvrtke Dipa d.o.o. pričati o tome kako odabrati najbolju foliju za pojedine dijelove vozila koji se obljepljuju.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content