Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tajne car wrappinga

Wrapping vozila samo je mali segment korištenja folija u našim životima. Folija je svuda oko nas, a radi svojih dekorativnih i funkcionalnih svojstava, mogućnosti primjene sve su veće i raširenije.   

Wrap, odnosno obljepljivanje vozila, jedan je od najzahtjevnijih zadataka koji je stavljen pred osobu koja se bavi apliciranjem folija na predmete. No, izazov je i pred proizvođačima folija koji trebaju proizvesti foliju visoke otpornosti na vanjske utjecaje te visoke estetske vrijednosti.

Zbog sve veće raširenosti i interesa za ovaj segment grafičke industrije, sljedeća epizoda serijala „45 minuta o tisku“ bit će posvećena upravo obljepljivanju vozila – car wrappingu!

Epizoda pod nazivom „Tajne car wrappinga“ na rasporedu je u srijedu, 25. 11. u 14:00h, na YouTube kanalu Print Magazina.

Kako odabrati idealnu tehniku tiska za određene elemente car wrappinga, gledateljima će reći gosp. Grega Šimunovič, iz tvrtke Pako d.o.o.

O najčešćim pogreškama koje se wraperima događaju kod obljepljivanja vozila, razgovarat ćemo s gosp. Blažom Prebegom, iz tvrtke Black Line d.o.o..

Dok ćemo s gosp. Vjekom Križanićem iz tvrtke Dipa d.o.o. pričati o tome kako odabrati najbolju foliju za pojedine dijelove vozila koji se obljepljuju.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content