Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tajne tiska na staklo i keramiku

CEH d.o.o. je poduzeće sa dugogodišnjom tradicijom u distribuciji, instalaciji i servisu strojeva za tampon tisak talijanskog proizvođača Comec Italia. Bave se i prodajom strojeva i repromaterijala za plastifikaciju Tecnomac i Vivid, a noviji dio prodajnog segmenta su OKI LED pisači koji će biti predstavljeni na DA! eventu u Umagu.

CEH d.o.o. će predstaviti široke mogućnosti tiska na različite predmete korištenjem OKI LED pisača i termotransfer materijale talijanskog proizvođača Shockline.

Pisač OKI C711WT predstavlja odličan izbor za grafičke profesionalce kao i za početnike u digitalnom tisku. Neuobičajen set boja koje koristi prilikom ispisa – umjesto crne koristi bijelu boju, omogućuju mu tisak aplikacija na tamne podloge poput tamnih t-shirt majica, drva, obojenog kartona i drugih tamnih podloga koje su donedavno bile vrlo zahtjevne za ispis. Umjesto korištenja znatno skupljih DTS pisača, tampona ili sitotiska koji zahtijevaju skuplju grafičku pripremu, OKI tehnologija omogućuje ispis malih naklada color otisaka po vrlo prihvatljivim cijenama.

Shockline termotransfer preslikači su proizvedeni za mogućnost apliciranja na različite materijale od kartona, drva, tekstila, aluminija, keramike, kože pa do objekata poput svijeća koje su termonestabilni materijali i zahtijevaju znatno veću pažnju prilikom transfera otiska na njih.

Specijalnost poduzeća CEH d.o.o. je apliciranje većih serija otisaka na staklo, keramiku i slične specifične materijale koji zahtijevaju veća znanja tehnologije tiska i specifične strojeve. Veliki broj grafičara, zahtjeve za tiskom na staklo ili keramiku prepušta timu profesionalaca iz poduzeća CEH d.o.o., koji te poslove odrađuju za njih. Na DA! eventu će biti predstavljeno više uzoraka iz proizvodnog programa poduzeća CEH d.o.o. koji će inspirirati posjetitelje i pokazati im široke mogućnosti ukrašavanja stakla i keramike različitim aplikacijama od brandiranja krigli i čaša logotipovima pivovara pa do izrade keramičkih šalica sa različitim lokalnim motivima.

Vlasnik poduzeća CEH d.o.o., Mr. Sc. Zdenko Kolaček će održati predavanja za sve posjetitelje na temu “Tajne tiska na keramiku i staklo” te uputiti zainteresirane u ovu specifičnu granu tiska.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content