Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

TASKalfa Pro 55000c Kyocerina uzdanica u ink jet komercijalnom tisku

Iskoristivši svoje bogato znanje u području ink jet tehnologije, Kyocera je 2019. ušla u segment ink jet komercijalnog tiska. Prvi iskorak u tom smjeru bio je s modelom TASKalfa Pro 15000c predstavljenim na virtual.drupi 2022.

TASKalfa Pro 15000c premašio je očekivanja, posebno kod kupaca koji su bili impresionirani njegovom nevjerojatnom pouzdanošću i kvalitetom ispisa.
Samo četiri godine kasnije tržištu predstavljaju novi, unaprjeđeni model TASKalfa Pro 55000c. Želeći pobliže upoznati kupce s oba modela, tvrtke Xenon forte, ovlašteni distributer Kyocera printera, sudjelovala je na ovogodišnjem sajmu Print21 u Zagrebu.

Tamo smo razgovarali s gosp. Matjažem Fortičem, izvršnim direktorom u tvrtki Xenon forte. Kako nam je rekao, novi model dolazi s još boljim performansama. Ono što je iznimno važno, istaknuo je, da može tiskati na premazne ofset papire.

Namijenjen je za izradu brošura, knjiga, direktne pošte i drugih materijala koji zahtijevaju visoku rezoluciju slike. TASKalfa Pro 55000c postiže kvalitetu tiska usporedivu s ofsetom Pruža izuzetnu reprodukciju boja i tisak visoke rezolucije koristeći najnovije tehnologije razvijene u Kyocerinim laboratorijama. Ovo, između ostalog, uključuje ink jet glave s rezolucijom od 1200 dpi. Svi koji su bili na nedavno završenoj drupi, imali su ga priliku vidjeti na djelu.

No, uz Kyoceru, Xenon forte na tržište donosi i Solimar softver koji značajno može unaprijediti određene procese u tiskari.

Ukratko o svemu donosimo u Print Reportu, dostupnom i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content