Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tetra Pak lansirao ambalažu s posebnim efektima za još bolji dojam brenda

Cartons, Tetra Pak® Artistry

Švedska tvrtka Tetra Pak lansirala je na tržište ambalažni materijal s novim efektima, poznatiji kao  Tetra Pak® Artistry koji ima za cilj pomoći proizvođačima hrane i pića revitalizirati izgled i dojam svojih proizvoda.
Tetra Pak® Artistry je “plug & play” ponuda koja pomaže vlasnicima robnih marki u privlačenju pozornosti kupaca bez potrebe da se radi novi oblik ambalaže ili da ulaže u novu opremu.
Svaki od efekata koji je u ponudi nastao je korištenjem različitih materijala i procesa.
Tetra Pak® Reflect uključuje holografske efekte na ambalaži, Tetra Pak® Metallized stvara metalni efekt zahvaljujući upotrebi metalnih filmova dok Tetra Pak Sharp® tiskarska tehnika omogućuje jedinstveni  metalik i holografski učinak na ambalaži. Tetra Pak® Craft daje ambalaži prirodni  izgled kartona s celuloznim vlaknima. U ponudi je još i Tetra Pak® Sculp koja ambalaži daje reljefnu površinsku teksturu.
Charles Brand, izvršni direktor za upravljanje proizvodima u tvrtki Tetra Pak naglašava kako živimo u  svijetu u kojem gotovo sve treba biti “personalizirano” te da potrošači sve više traže novost i zabavu u proizvodima koje kupuju jer potrošnju koriste kao način izražavanja.
Istraživanja pokazuju da se važnost senzorske stimulacije i prilagodbe potrošaču posljednjih godina povećala, a poticanje osjetila, bilo kroz izgled, osjećaj, miris ili okus postaje jedan od ključnih način koji brendu jamče isticanje i uspjeh.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content