Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konferencija Digitalni tisak tekstila u sklopu Textile Week-a Zagreb


Tržište tiska tekstila posljednjih godina doživljava snažnu ekspanziju. Jedan od glavnih, novih pokretača koji su industriji tekstila dali „vjetar u leđa“ svakako su digitalne tehnologija tiska.

Pozitivni trendovi i kretanja u tisku tekstila razlozi su zbog kojih Print Magazin u utorak, 9. 10., u hotelu International organizira konferenciju o Digitalnom tisku tekstila.

Cilj konferencije je predstaviti trendove i kretanja u digitalnom tisku tekstila, ali i mogućnosti, inovativna rješenja te dostupne tehnologije. Konferencija će, uz tvrtke proizvođače strojeva i opreme, okupiti i renomirane domaće i inozemne stručnjake, predstavnike industrije te pružatelje i korisnike tiskarskih usluga koji će pokazati rješenja za soft signage, interijere te modnu industriju.

Preliminarni program i teme konferencije:

– Pregled stanja i kretanja u domaćoj tekstilnoj industriji – stanje i kretanja, Hrvatska gospodarska komora
– Globalni trendovi u digitalnom tisku tekstila, ESMA, Belgija
– Pozitivna domaća iskustva i praksa, Grafko Caspar, Varaždin; Borovo – tvornica obuće
– Kornit – digitalni tisak na prirodne materijale
– Površinske modifikacije tekstilnih materijala u sustavu digitalnog tekstilnog tiska – predobrada plazmom, Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb
– Sve što Vam treba za digitalni tisak tekstila; Mimaki Europe B.V., Nizozemska
– Durst industrijski strojevi za tisak tekstila
– Međudjelovanje strukturne forme tekstila i boje u digitalnom tisku, Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb
– Primjena digitalnog tiska tekstila u modnoj industriji
– Zund – industrijski rezači
Epson u svijetu digitalnog tiska tekstila

 

Uz stručni program očekuje Vas i izložba digitalno otisnutog tekstila koja će biti organizirana u suradnji s prof. Koraljkom Kovač Dugandžić i Tekstilno-tehnološkim fakultetom. I ostale tvrtke sudionice također će predstaviti svoja rješenja digitalno otisnutog tekstila, svaki u svom segmentu djelovanja.

Konferencija je sastavni dio eventa pod nazivom Textile Week Zagreb, koji se održava od 9. do 13. 10., također u Zagrebu na više lokacija.
Naime, nakon konferencije, od 10. do 13. 10. edukacija i promocija nastavit će se u prostorima tvrtki partnera, a uključuje prezentacije njihovih tehnologija i rješenja za tisak tekstila u sklopu Open Housea.

Organizacijom ovakvih evenata te zajedničkim djelovanjem i promocijom želja nam je ovaj događaj učiniti atraktivnim grafičkoj i tekstilnoj zajednici.

Dakle, drugi tjedan listopada/oktobra rezervirajte za tekstil u Zagrebu!

 

Konferencija Digitalnio tisak tekstila - logotipovi sponzori

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content