Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tiskara Grafing – novi član Fogra obitelji

U zagrebačkoj tiskari Grafing početkom godine uspješno je završen projekt certifikacije po Fogra PSO standardu. Uz vrhunsku tehnologiju koju imaju, s Fogra PSO certifikatom sada su osigurali i standardiziranu proizvodnju, uvijek dosljednu kvalitetu te sljedivost u svakom trenutku proizvodnog procesa, od ulazne datoteke do gotovog proizvoda.

Inače, tiskara Grafing na tržištu je prisutna već 35 godina. U samim počecima nudila je samo usluge sitotiska i izrade žigova. Danas je uspješna ofsetna i digitalna tiskara.
Osnovao ju je Željko Cizel sa svojim sinovima Sašom i Sinišom. Daljnjim predanim radom, Saša i Siniša stvorili su proizvodni pogon koji danas čini zaokruženu tehnološku cjelinu sa 65 zaposlenih. Grafing je danas u mogućnosti realizirati ukupni proces za proizvodnju ambalaže i ostalih tiskanih proizvoda.
Trud koji su klijenti prepoznali i nagradili svojim povjerenjem te stalno ulaganje u djelatnike i unapređivanje opreme i tehnoloških procesa osnova su za daljnje postizanje izvrsnih rezultata i rast. Ulazak u Fogra obitelj tome će također pridonijeti.

Naime, treba istaknuti da ono najvažnije što svaka tiskara dobiva Fogra certifikatom je znanje.
Od pripreme preko menadžmenta do radnika na strojevima, upravo je znanje ono što dovodi do značajnog unapređenja svih proizvodnih procesa te omogućuje kontrolu procesa izrade priprema, montaže, kalibracije i koordinacije s odjelom tiska.
Mogućnosti daljnjih mjerenja, sljedivost i unapređivanje rezultata tiska dodatni su benefiti u postizanju još većeg zadovoljstva klijenta i istovremeno ostvarivanje održive proizvodnje.

Proces certifikacije vodio je gosp. Dean Tolp iz tvrtke Grafik.net i ovlašteni Fogra PSO i PSD partner. Za sva pitanja slobodno mu se obratite na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content