Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Top Print – jedan od najvjernijih Mimaki korisnika

Zagrebačka tvrtka Top Print jedan je od najvjernijih Mimaki korisnika od prvog dana poslovanja Mimakija u Hrvatskoj.

Osnovni asortiman ove tvrtke je POS i retail segment poslovanja, uređenje trgovina za Zaru, Loreal, Ciak auto, Vaillant, Bosch… Ovisno o naručitelju, rade sve, od grafičke pripreme, tiska, dorade u pogonu pa do same montaže na terenu. Rade i oslikavanje vozila, oslikavanje pročelja zgrada, ali i unutarnjih prostora, razne plakate, tisak na cerade, jumbo plakate, podne grafike, displej sustave i još mnoge druge aplikacije.

U svojem asortimanu imaju, između ostalog,  4 Mimaki pisača, jedan Mimaki rezač folija. S brendom Mimaki krenuli su još 2003. godine i zadovoljni su kvalitetom ispisa, brzinom i kvalitetom samih pisača.

Najvažniji detalj kod kupnje pisača im je podrška distributera. Mimaki pisače su kupili u tvrtki Igepa Plana, a predstavnici Igepe su odradili i obuku, tehničku podršku i servis. Kvalitetna podrška  je zapravo i bila jedan od najvažnijih elemenata prilikom donošenja odluke o kupnji.

Tvrtka Top Print je bila među prvima u Hrvatskoj koja je prije godinu i pol dana kupila Mimaki UCJV 150 UV pisač. Do tada su za većinu svojih aplikacija koristili solventne pisače. Ovaj pisač je savršen za ispis na podloge koje se prosvijetljavaju, prozirne materijale i slično. Proizvod otisnut s Mimaki UCJV pisačem nije potrebno dodatno laminirati i tu se ta razlika neutralizira. Uz to, bijela boja otvara širinu aplikacija koja je nedostižna za ispis sa solventom.

Prije nekoliko mjeseci djelatnici Igepa Plane su u Top Printu instalirali prvi Mimaki JFX200 – 2513EX. Rjieč je o UV flatbed pisaču radnih dimenzija 250x130cm koji omogućuje direktni tisak na pločaste materijale. Prednost ovog pisača u odnosu na konkurentske modele je visoka kvaliteta otiska uz odlične produkcijske karakteristike i mogućnost tiska bijele boje te laka bez usporavanja produkcijske brzine pisača. Za klijente je najbitnija kvaliteta i dobre cijene, a uz dugogodišnje iskustvo u grafičkoj proizvodnji uspjeh na tržištu sigurno neće izostati.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content