Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Toscana Systems unapređuje industriju tiska s revolucionarnim XXL print kalkulatorom

Toscana Systems jedna je od vodećih regionalnih tvrtki za razvoj ERP rješenja za tiskarsku industriju. Nedavno su predstavili svoj najnoviji alat – XXL print kalkulator. Ovo inovativno rješenje dizajnirano je s ciljem optimizacije procesa rada u tiskarama velikog formata. Prije svega, omogućujući korisnicima brže i efikasnije kalkulacije te automatizaciju postojećih procesa rada.

Brze i prilagodljive kalkulacije

XXL print kalkulator osmišljen je s ciljem da olakša i centralizira način kalkulacije proizvoda.
Kako? Na način da sadrži dvije glavne kategorije kalkulacije – materijale i usluge. Moguće je kombinirati bilo koji materijal s bilo kojom uslugom (a i odvojeno) pri čemu se u pozadini generira prijedlog za obradu (rezanje) materijala, s izračunom makulature, predložak za radni nalog sa svim potrebnim radnim koracima (fazama proizvodnje) i izračunatim vremenom rada ljudi i strojeva.
Osim toga, jednim klikom moguće je generirati radni nalog i rezervirati potrebnu sirovinu za isti. Na ovaj način, čak i osobe bez iskustva u tisku mogu jednostavno izraditi precizne kalkulacije za bilo koji proizvod koristeći navedeni način rada, jer se svaka kalkulacija može spremiti kao predložak za buduće korištenje. Dovoljno je izmijeniti osnovne parametre kod novog izračuna (npr. količina, dimenzije i sl.) i sustav izračunava ostatak.

Maksimalno je smanjena mogućnost ljudske pogreške tako da se ne može dogoditi da ponuda bude kreirana s krivim cijenama, odnosno lošim izračunom. Nakon što se predložak kalkulacije spremi, može se koristiti kao gotova kalkulacija ili dalje prilagoditi prema zahtjevima klijenata. Ponuda se generira jednim klikom iz kalkulatora i automatski šalje klijentu izravno iz sustava. Upotrebom ovog alata možete maksimalno optimizirati svoje prodajne procese i u kratkom roku odgovoriti na veliki broj upita.

Kako XXL print kalkulator može pomoći i vašim poslovima tiska velikog formata, pročitajte u članku sada dostupnom i u online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content