Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tradicionalno druženje u DIPI uz nove tehnologije

Tvrtka Dipa d.o.o. već drugu godinu za redom organizira DIPA DAN, koji će se održati 17. studenog 2017. godine, u dvorani hotela Aristos, u Buzinu – dvorana Grand (www.hotel-aristos.hr), s početkom u 10 sati.

Program se sastoji od edukacijskog dijela koji počinje u 10 sati a planirano je da će završiti u 13 sati. U sklopu programa će se održati kratka predavanja predstavnika tvrtki Roland, Poli-tape, Guandong, 3M te doc. dr. sc. Igora Majnarića s Grafičkog fakulteta.
U prezentacijskom dijelu koji će biti od 14 do 18 sati, tvrtka Dipa d.o.o. će predstaviti najnovije proizvode iz svojeg asortimana, s posebnim naglaskom na novu Rolandovu S-seriju UV-flatbed pisača.
Nakon službenog dijela slijedi večera i tombola na kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade sponzorirane od Guandonga. Djelatnici tvrtke Dipa Vas pozivaju na ovaj event a bilo bi im izuzetno drago da ostanete na druženju uz ugodnu glazbu i dobro društvo… Svoj dolazak možete potvrditi na mail:[email protected].

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content