Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Trebate li i vi dikroičnu foliju?

Kada smo nedavno dobili mail čiji je subject bio „dikroična folija“, na prvu smo pomislili da je riječ o tipfeleru. No, nije. Folijašima ovaj pojam nije stran. Možda i vama, a da ne znate, baš one trebaju, kao što ih je trebala i tiskara maLena FORMA d.o.o. za svog klijenta Xiaomi.
Uglavnom, za sve vas koji kao ni mi ne znate o čemu je riječ, evo objašnjenja.
Dakle, dikroična folija je folija koja mijenja boju ovisno o kutu iz kojeg se gleda. Francuski proizvođač folija Hexis u ponudi ima tri  vrste –  MiamiDubai i Glasgow.
MIAMI
Prozirna PET folija, metalik nijanse u rasponu od crvene do plave (ovisno o osvjetljenju i kutu gledanja).
MIAMI dikroična folija svoju primjenu nalazi u modernim i suvremenim projektima obnove ili uređenja. Namijenjena je dekoraterima, dizajnerima, arhitektima,… Uredi, sobe za sastanke, saloni, ostakljene fasade, izlozi,… doživjet će transformaciju i biti u trendu. Lijepi se s unutarnje strane stakla i ima trajnost 15 godina.

DUBAI
Folija za dekoraciju s primjenom na otvorenom.
Prozirna folija s dikroičnim efektom s toplim nijansama (metalne nijanse mogu varirati od crvene do plave ovisno o osvjetljenju i kutu gledanja).

GLASGOW
Folija za dekoraciju s primjenom na otvorenom.
Prozirna folija s dikroičnim efektom s hladnim nijansama (metalne nijanse mogu varirati od plave do crvene ovisno o osvjetljenju i kutu gledanja).

U svojoj ponudi ima ih tvrtka Radin, ovlašteni distributer Hexis folija i to po vrlo konkurentnim cijenama i s brzom isporukom.
Sada to znaju i u tiskari maLena FORMA d.o.o.. MIAMI dikroična folija upravo je ono što im je trebalo za uređenje izloga Xiaomi dućana. Naručili su je.


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content