Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Treće izdanje DA! – Digitalnih Aplikacija

Želite saznati više o primjeni digitalnih tiskarskih tehnologija kod malih aplikacija?
U tom slučaju nikako ne propustite treći po redu event DA! – Digitalne aplikacije, koji će se u organizaciji Print Magazina održati 19. i 20. 3. 2019. u City Plaza centru, Slavonska avenija 6, Zagreb.  

DA! – Digitalne aplikacije događanje je posvećeno predstavljanju digitalnih tiskarskih tehnologija namijenjenih korištenju kod malih aplikacija kao što su suveniri, promotivni proizvodi, t- shirt, etikete…, na kojem će svoju ponudu i rješenja predstaviti 20-ak renomiranh proizvođači strojeva, opreme i repromaterijala.

Fokus cijelog događaja je na spoju tehnologije i finalnog proizvoda, odnosno kako napraviti mali promotivni proizvod, jedinstveni i drugačiji te ga pretvoriti u unikat za pamćenje.

Tako Vas u izložbenom dijelu, između ostalog, očekuju:

 – tehnologije t-shirt tiska (t-shirt pisači, kateri, folije, sublimacija, Nanodiy tehnologija …)

–  tisak i izrada suvenira (laseri, gravirke mali UV pisači, rezači, sublimacija…)

–  rješenja za tisak etiketa

–  ponuda t-shirt majica i različitih promotivnih artikala…

Više o samim izlagačima te o tome što će predstaviti pogledajte na linku.

Već tradicionalno, uz izložbeni dio, u suradnji s Hrvatskom udrugom sitotiskara, HGK, visokoškolskim institucijama, grafičkim i marketinškim stručnjacima, dizajnerima, bit će organiziran i prateći stručni program s predavanjima vezanim uz digitalni tisak, trendove u proizvodnji suvenira, važnost dizajna i brendiranja, kreativan pristup prodaji, novim komunikacijskim i prodajnim kanalima…

Ulaz je za sve sudionike besplatan, potrebno je samo registrirati se!
Vidimo se u Zagrebu? DA!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content