Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Treće izdanje PDF-a još veće i bogatije

Treći po redu Proljetni Digitalni Forum (PDF) održat će se u Sarajevu 18. i 19. 4. u hotelu Radon Plaza. Organizatori su, ohrabreni reakcijom posjetitelja kojih je prošle godine bilo više od 800, za ovaj PDF povećali izlagački prostor i broj izlagača.

Posjetitelje i ove godine očekuju izložbeni prostori renomiranih svjetskih proizvođača ispisnih rješenja kao što su Epson, Roland, Brother, Summa, Canon, Trotec, Konica Minolta, Unibind, Mutoh, Xerox, Ricoh i drugi te repromaterijala Orafol, Politape, 3A, Nanodiy, Plastidite, Guandong, Siser, Guyenne i Adler.

Uz izložbeni dio, posjetitelje i ove godine očekuju stručna predavanja, koja iz godine u godinu izazivaju sve veći interes.  Predavači će biti gosti iz partnerskih firmi, a fokus predavanja će biti na predstavljanju novih tehnologija, materijala i softvera te načinu njihova korištenja.

Novost u sklopu ovogodišnjeg PDF-a je i drugo regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila Adria/Balkan WrapStar koje se organizira u suradnji s Print Magazinom. Pobjednik, uz vrijednu regionalnu  nagradu, osvaja i izravni nastup na europskom Wrap Star natjecanju koje će se održati u sklopu sajam Viscom u siječnju 2019. u Njemačkoj. Veliki broj natjecatelja već je prijavljen, a s obzirom na ograničen broj sudionika, požurite. Prijaviti se možete ovdje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content