Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Treće regionalno natjecanje u car wrappingu 12. i 13. 9. u Zagrebu

Nakon dva uspješno organizirana natjecanja u car wrappingu – Adria/Balkan Wrap Star, održana u Sarajevu i Vrdniku (Srbija), Print Magazin za jesen priprema 3. po redu.
Natjecanje će se održati 12. i 13. 9. 2018. u Zagrebu, u muzeju oldtimera Ferdinand Budicki (muzej se nalazi u sklopu trgovačkog centra Westgate).
Za prva dva natjecanja bio je zaista veliki interes, a natjecatelji su, prema riječima sudaca gosp. Blaža Prebega iz Linea studija za design i tisak i gosp. Manfreda Ratajczaka, suvlasnika licence za europsko Wrap Star natjecanje, pokazali zaista zavidne vještine.
Stoga svi Vi kojima se wrap uvukao pod kožu, nikako ne propustite 3. po redu regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila – Adria/Balkan Wrap Star! Broj mjesta je ograničen pa požurite s prijavama! Prijavnicu možete preuzeti na www.print-magazin.hr
Cast foliju Avery Dennison za sva tri natjecanja sponzorirat će tvrtka Fortuna Digital, dok će se kompletan tisak raditi na Epson pisačima.
Pobjednika i ovaj put očekuje vrijedna nagrada Print Magazina – 500,00 eura te zajedno s pobjednicima prva dva natjecanja, Predragom Aćimovićem i Darkom Zlatanovićem, odlazak na europsko Wrap Star natjecanje koje će se od 8. do 10. 1. 2019. održati u Düsseldorfu, u sklopu sajma Viscom.
Uz natjecanje u obljepljivanju vozila, treći po redu AB Wrap Star event donosi i izložbeni dio u sklopu kojeg će renomirani proizvođači folija predstaviti svoju ponudu, dok će u edukacijskom dijelu biti održane prezentacije te prikazani različiti načini i mogućnosti korištenje i apliciranja folija (teoretski i praktični dio).

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content