PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Trgo Fortuna uvodi nove brendove u prodajni asortiman

Tvrtka Trgo Fortuna vrlo je aktivna posljednjih godina na grafičkom tržištu. Uz uhodani asortiman proizvoda namijenjenih ofset tvrtkama, ambalažerima, značajan dio asortimana okrenut je grafičkim tvrtkama u segmentu digitalnog tiska. Uz distribuciju Liyu pisača, namijenjenih ozbiljnijoj grafičkoj proizvodnji, s novim zastupstvima se okreću i segmentu malih i mikro tvrtki koje tek ulaze u reklamni segment proizvodnje.

ArtisJet pisač je proizvođač stolnih UV pisača namijenjenih za ispis na različite podloge od stakla, keramike, drva, plastičnih materijala pa sve do tekstila. Njihovi pisači su bazirani na provjerenoj Epsonovoj tehnologiji ispisnih glava. Uz visoku kvalitetu otiska te pouzdanost nude kupcima nizak jedinični trošak ispisa i jednu od najnižih cijena tehnologije koja svojim nivoom kvalitete zadovoljava zahtjevna europska tržišta.

StormJet proizvodi ekosolventne i UV pisače za tisak materijala iz role. Niskom cijenom tehnologije i niskim troškovima ispisa i održavanja zauzeli su značajan udio na regionalnim tržištima unutar reklamne industrije.

U segmentu proizvodnje personaliziranih etiketa, tvrtka Trgo Fortuna je uvela u proizvodni asortiman pisače proizvođača AstroNova. Osim grafičkih tvrtki, ovi pisači su popularni i u manjim proizvodnim pogonima koji samostalno proizvode etikete prema potrebama njihove proizvodnje.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content