Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Trideset šarenih tvrtke Europapier Alpe

Foto by: Žiga Intihar

Tvrtka Europapier Alpe, dio Heinzel grupe, proslavila je 30. godišnjicu poslovanja.

Tvrtka je osnovana 1993. godine kao greenfield tvrtka. Osnovna djelatnost danas im je veleprodaja raznih vrsta papira i kartona, grafičkih materijala, vizualnih komunikacija, rješenja za industrijsku ambalažu i higijenskih proizvoda. Vlasnik tvrtke Europapier Alpe je grupa Heinzel sa sjedištem u Austriji. Osim veleprodajom papira i drugih materijala bavi se i proizvodnjom celuloze i novinskog papira u srednjoj i istočnoj Europi.

30. rođendan odlučili su proslaviti šareno i veselo. Kupci i poslovni partneri bili su pozvani na događaj u prekrasnom ambijentu Ljubljanskog dvorca, koji su u potpunosti ispunili Palacij te Stambenu i Obilaznu dvoranu.

U službenom dijelu, kroz razgovor s direktorima ključnih područja, na čelu s gosp. Klemenom Slakonjom, svi prisutni upoznali su se s povijesnim prekretnicama tvrtke kao i inovacijama i planovima za budućnost. Najvažniji među planovima su širenje prodajnog programa te opredjeljenje za održivo poslovanje i brigu za okoliš.
Među prisutnima bili su i predstavnici Europapier grupe, izvršni direktor Helmut Limbeck, financijski direktor Martin Bichl i direktor prodaje za srednju i istočnu Europu Primož Tasič. Čestitali su domaćinu događaja, direktorici Mateji Zalar, na dugogodišnjem uspješnom radu.

Cijeli event bio je uistinu šarolik. Prvo je fantastični voditelj Klemen Slakonja oduševio goste svojim maestralnim imitacijama. Za glazbenu pratnju pobrinule su se Astrid Kljun na harfi i Maša Golob na violini, koje su s plesačima i otvorile službeni dio večeri. Prekrasnu večer zaključili su opuštena i energična Nuša Derenda, koja s tvrtkom surađuje već dugi niz godina i neizostavan je dio njezine priče, te dugogodišnji partner Miha Istenič svečanim otvaranjem pjenušca uz sablju.

U 30 godina tvrtka Europapier Alpe ispisala je bogatu i šaroliku priču, a svojim će radom impresionirati i u budućnosti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content