Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Trotecov novi laserski sustav

Najnoviji laserski rezač iz austrijske kompanije Trotec, pod nazivom Rayjet R500, nudi korisnicima poboljšane opcije korištenja. Ne samo da rezač ima veliki radni prostor i sadrži dva integrirana lasera, već dolazi u paketu s korisničkim softverom i vrlo prihvatljivom cijenom za ovu tehnologiju.

 

Trotec Rayjet R500 sadrži veliki radni prostor, dimenzija 1300x900mm te je stoga savršeno pogodan za sve standardne veličine materijala. Tako je pogodan za lasersko rezanje i graviranje materijala velikih formata kao što su akrili, drvo, tekstil, koža, karton, MDF, papir i mnogi drugi. Tipične aplikacije na ove materijale uključuju znakove i trofeje, te obradu drveta, prototipova, darova i promotivnih artikala. Sustav se sastoji od dva laserska izvora svjetlosti – jedan za graviranje, a jedan za rezanje. U kompletu sa strojem ide i vrlo razumljiv i jednostavan korisnički softver, Trotec Rayjet Manager i Rayjet Commander, pomoću kojeg se softverske datoteke šalju iz bilo kojeg grafičkog programa direktno na laserski rezač. Također, nikako ne treba zanemariti stavku da Trotec Rayjet R500 impresionira s najvećom mogućom sigurnošću do sad.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content