Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

TrueVIS – isprobaj na Grafimi!

TrueVIS – isprobaj na Grafimi!

Difol će ove godine na dva štanda predstaviti proizvode Rolanda. Na štandu Difola će biti vrlo širok asortiman štampača od najmanjeg Roland SP-300i “low-entry” štampača/katera vrlo prihvatljivog cenom za pokretanje posla. Roland VS-540i je štampač/kater širine 137cm, jedan od najprodavanijih Rolandovih štampača. Uz prihvatljivu cenu, brzinu štampanja od 26,9m2/sat, ovaj štampač će zadovoljiti najveći deo potreba korisnika srednjih naklada štampe. Model Roland RF-640 je u mogućnosti da brzo proizvede velike količine štampe u visokoj rezoluciji i uz vrlo niske operativne troškove. Osim ekosolventnih štampača, posetitelji će imati mogućnost isprobati i Roland RT-640, tekstilni štampač visoke brzine (32,6m2/h) i vrhunske kvalitete štampe. Odlikuju ga iznimno žarke i kontrastne boje te bogata crna boja.

Najnovija inovacija iz Rolandovog programa mašina širokih formata su modeli Roland TrueVIS VG serije štampača. Konstruirani su na potpuno novoj tehnologiji DG FlexFire ispisnih glava vrlo visoke izdržljivosti. Nova tinta je vrlo ekonomična i još intenzivnija. Mašine imaju ugrađen vrlo precizan kater. Proizvode se u širinama od 137 i 162cm.

Najnoviji modeli flatbed štampača za proizvodnju omogućuju rad na širokom spektru materijala, od PVC-a, stakla, metala, keramike, drva, karton… Najmanji model Roland UV LEF-12 može štampati na predmete do 10cm visine. Nudi i 72 gotova, teksturna šablona koje možete koristiti u svom dizajnu proizvoda. Veći model Roland UV LEF-20 nudi veću radnu površinu, 508x330mm, još snažniji UV-LED sistem sušenja te povećanu produktivnost. Najveći štampač u ovom segmentu je Roland UV LEF-300. Za razliku od dvaju manjih UV LEF štampača, on je konstruiran sa četiri glave za štampanje i dve UV LED lampe. Ovaj sistem omogućuje štampu u brzinama 1,6 puta većim od svog prethodnika. Poboljšanje je i u radnoj površini koja je značajno povećana na 770x330mm.

Na štandu Difol Plus će biti stalne prezentacije rada sa štampačima Roland UV LEF-20 i Roland UV LEF-300.

Osim predstavnika Difola, na štandu će biti i predstavnici Roland prodavača iz regije koji će pomagati kod prezentacija.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content