Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

TrueVIS VG – nova serija pisača iz Rolanda

Roland DGA Corporation, vodeći proizvođač pisača širokog formata je objavio lansiranje nove generacije naprednih eko-solventnih pisača/rezača pod nazivom TrueVIS VG serija.

 

 

Ovim novim, TrueVIS brandom, Roland proširuje tehničke sposobnosti kroz formulaciju tinte, dizajn glave pisača i kontrolu preciznosti. Nova serija predstavlja najnaprednije pisače/rezače u Rolandovoj zbirci ikad. Opremljeni su s četiri novo razvijene FlexFire ispisne glave koje su fleksibilnije u odnosu na prethodne Rolandove modele.

TrueVIS serija ne nudi samo izvanrednu kvalitetu slike i produktivnost, već i novu razinu pouzdanosti i ekonomičnosti. Dizajniran je da ispisuje fantastične grafike uz smanjenu potrošnju tinte i struje. U Rolandu ističu kako su prije 10 godina predstavili svoj prvi eko- solventni pisač širokog formata ali su i dalje broj jedan za široki otisak jer prepoznaju potrebu za kretanjem prema naprijed a ta potreba je i izazvala razvoj nove serije.

 

www.rolanddga.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content