Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tržište digitalnog signage segmenta cvijeta

Prema istraživanju MarketsandMarkets, tržište digitalnog signage segmenta značajno raste. Predviđa se rast globalne prodaje s 21 milijardu dolara u 2019. godini na gotovo 30 milijardi dolara u 2024. godini, što je godišnji rast od 7,3%.

Sign tvrtke pružaju široki spektar usluga, a tisak je samo jedan dio cijelog procesa.

Kontakti koje sign tvrtke imaju sa svojim klijentima su općenito intenzivniji od tvrtki koje rade samo tisak. To pruža puno veće mogućnosti jer se šire usluge, a kontakti s klijentima su intenzivniji i mnogo češći. Digitalija zato nije prijetnja očuvanju tiska, nego više  kao neka vrsta dopune.

Jedno od istraživanje iz 2015. pokazuje da je 75% ispitanika tijekom jednog mjesecu negdje vidjelo digitalni displej, a 55% njih bilo je vrlo predano i zapamtilo poruku na njima. Zbog toga digitalni signage displeji bilježe 400% više prikaza u korporativnoj komunikaciji od tiskanih zaslona.

Dodatak tisku

Uz malo inovacije, tehnologija digitalnog označavanja može biti jedinstveni način oglašavanja za robne marke koji će vaši klijenti koristiti uz standardni tisak. Kao primjer, navodimo brend Disney, koji je nedavno spojio svoju viziju kreativnosti i inovacija s digitalnom signalizacijom koja nudi pop-up iskustvo za odrasle i djecu kako bi mogli komunicirati s Captain Marvel likovima u Disney maloprodajnoj trgovini na Times Squareu.

No, interaktivni digitalni displeji nisu učinkoviti samo za velike tvrtke, nego i malim i srednjim trgovcima na raspolaganju stoje jednake mogućnosti za pronalaženje inovativnih načina korištenja tehnologije digitalnog oglašavanja uz klasične tiskane materijale. 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content