Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tuborg i Ball stvorili čarobnu limenku blagdanskog piva

Tvrtke Ball Packaging i Carlsberg Srbija udružile su svoje snage u stvaranju ekskluzivne premium limenke za Tuborg božićno pivo. Osmišljen u suradnji s Ballovim stručnjacima, ovaj kreativni dizajn odražava tamne note karamele i svečano raspoloženje, uključivanjem prepoznatljivog Tuborg logotipa, uz božićna drvca, sobove i snijeg.

Inovativna tehnika tiska Eyeris HD, uz ovakav dizajn vrlo je privlačna na polici što je u ovom ključnom prodajnom razdoblju vrlo bitno. Tehnologija tiska visoke rezolucije Eyeris najpopularnija je tehnika koja se koristi kod dizajna premium limenki. HD proces proizvodi slike s dubinom detalja, istodobno ističući bogatije i prirodnije boje.
Dizajnirane i proizvedene u  tvrtki Ball u Srbiji, limenke će koristiti standardni format od 0,5 litara, čija je proizvodnja u posljednjih nekoliko godina porasla.
“Znali smo da želimo koristiti aluminijsku ambalažu jer limenke ne samo da dopuštaju brzu izgradnju snažne numeričke distribucije, već se mogu i beskrajno reciklirati bez gubitka kvalitete, bez obzira na boju ili dizajn našeg brendinga na njima”, rekla je Ana Mira Milinković, direktorica nabave Carlsberg Srbija Grupe.
Limenke su trenutno dostupne u Srbiji, Crnoj Gori te Bosni i Hercegovini.

 

 

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content