PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U 45 minuta o tisku pričamo o iskustvima iz 2020.

Privodimo kraju ovu 2020. godinu koja je, eto, ispala drugačija nego što smo očekivali, planirali i nadali se. Iako je početak bio prilično obećavajući, nažalost samo tri mjeseca kasnije dogodio se obrat kojem se trebalo prilagoditi što brže i bezbolnije.

Grafička branša, naravno, nije izuzeta od ove situacije. Print Magazin pratio je kretanja na terenu kroz analize i rezultate poslovanja koji su kod velike većine na početku pandemije zaista bili u velikom padu i činilo se da se branši ne piše dobro. Opcije su bile samo dvije, odustati ili se prilagoditi.
Grafička branša najvećim se dijelom ipak prilagodila.

S obzirom na sve promjene i poteškoće koje je 2020. donijela sa sobom, posljednju ovogodišnju epizodu Print Magazinova online serijala „45 minuta o tisku“ odlučili smo posvetiti upravo 2020. godini.

U epizodi pod naslovom „2020. u očima struke“, očekuju vas tri zanimljiva intervjua s gostima koji imaju dugi i bogati staž u grafičkoj industriji.
To su: gosp. Krešo Culjak, vlasnik i direktor tvrtke Grafik.net, gosp. Dag Knepr, predsjednik udruge FESPA Hrvatska i voditelj odjela Prodaje digitalne opreme i materijala u tvrtki Radin te Ivica Šebalj, regionalni prodajni menadžer tvrtke Bobst.

Epizoda je na rasporedu u utorak, 22. 12.2020. u 14h na Print Magazinovu You Tube kanalu, na kojem uvijek možete pogledati sve dosad emitirane epizode.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content