Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U 45 minuta o tisku pričamo o iskustvima iz 2020.

Privodimo kraju ovu 2020. godinu koja je, eto, ispala drugačija nego što smo očekivali, planirali i nadali se. Iako je početak bio prilično obećavajući, nažalost samo tri mjeseca kasnije dogodio se obrat kojem se trebalo prilagoditi što brže i bezbolnije.

Grafička branša, naravno, nije izuzeta od ove situacije. Print Magazin pratio je kretanja na terenu kroz analize i rezultate poslovanja koji su kod velike većine na početku pandemije zaista bili u velikom padu i činilo se da se branši ne piše dobro. Opcije su bile samo dvije, odustati ili se prilagoditi.
Grafička branša najvećim se dijelom ipak prilagodila.

S obzirom na sve promjene i poteškoće koje je 2020. donijela sa sobom, posljednju ovogodišnju epizodu Print Magazinova online serijala „45 minuta o tisku“ odlučili smo posvetiti upravo 2020. godini.

U epizodi pod naslovom „2020. u očima struke“, očekuju vas tri zanimljiva intervjua s gostima koji imaju dugi i bogati staž u grafičkoj industriji.
To su: gosp. Krešo Culjak, vlasnik i direktor tvrtke Grafik.net, gosp. Dag Knepr, predsjednik udruge FESPA Hrvatska i voditelj odjela Prodaje digitalne opreme i materijala u tvrtki Radin te Ivica Šebalj, regionalni prodajni menadžer tvrtke Bobst.

Epizoda je na rasporedu u utorak, 22. 12.2020. u 14h na Print Magazinovu You Tube kanalu, na kojem uvijek možete pogledati sve dosad emitirane epizode.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content