Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U Fortuni Digital premijerno predstavljen HP Stitch

Prošli tjedan u demo centru Fortune Digital u Zagrebu održani su Dani otvorenih vrata na kojima je, nakon što je premijerno pokazan na ovogodišnjoj FESPA-i u Münchenu,  domaćim korisnicima predstavljen najnoviji tekstilni dye-sub printer HP Stitch.
Osim samog stroja, posjetitelji su imali priliku vidjeti i razne aplikacije otisnute na ovom pisaču, poput sportskih dresova, haljina,  zastava, frontlit-a, backlit-a. HP Stitch karakterizira brzo i precizno usklađivanje boja te učinkoviti i pojednostavljeni procesi, a u ponudi su tri modela širina od 162 cm do 320 cm.

Reakcije na HP Stitch su, kažu u Fortuni Digital, bile odlične. Posjetitelji su oduševljeni kvalitetom tiska, izražajnim bojama i širokim mogućnostima upotrebe.
Iz Fortune Digital poručuju da svi koji nisu stigli na Dane otvorenih vrata slobodno mogu i dalje posjetiti njihov demo centar na adresi Samoborska cesta 203.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content