PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U Graphic Centru predstavljen DTG pisač Brother GTX Pro

Brother GTX Pro zauzeo je centralnu poziciju na trećem Open House eventu koji je završio prošli tjedan u prostorima zagrebačkog Graphic Centra. Ovo je njihova prva prezentacija ovog DTG pisača u regiji. Nakon dva uspješna Open House eventa u Budimpešti, Beogradu i prošlog tjedna u Zagrebu, prisustvovali smo prvom regionalnom predstavljanju DTG pisača Brother GTX Pro.

Uz Vaš dugogodišnji asortiman DTG pisača Polyprint i Kornit, uvodite i Brother DTG pisače. Koji je razlog uvođenje trećeg brenda DTG pisača?

„Symbol Grupa je potpisala ugovor o zastupanju Brother DTG pisača za Sloveniju i Hrvatsku. Sada u naš prodajni program, između pisača tvrtke Polyprint koji su namijenjeni malim produkcijama T-shirt majica i Kornitovih pisača koji su konstruirani za industrijsku proizvodnju, smještamo Brother DTG pisače s kojima ćemo popuniti srednji rang produkcije.

Ovo je segment u kojem nismo imali adekvatnu ponudu prema našim korisnicima. Imamo više korisnika koji u svojim pogonima imaju dva i više Polyprint pisača. Opseg njihovog poslovanja je toliko narastao da su spremni za prelazak na produktivniju tehnologiju. Prva sljedeća stepenica u našem portfelju DTG pisača je industrijski DTG pisač izraelskog proizvođača Kornit. Kornit pisači su namijenjeni industrijskoj proizvodnji digitalno tiskanih majica kapaciteta od 500 majica na dan i više. To je kapacitet koji ima malo tvrtki u regiji. Mnogo tekstilnih proizvođača, proizvođača suvenira ili grafičara koji su uključeni u proizvodnju promotivnih majica ima potrebe za nekoliko stotina majica dnevno i u tom segmentu je Brother GTX Pro ili GTX Pro BULK odlično rješenje za njih.

Platforma na kojoj je baziran Brother GTX razvijana je od 2005. godine. Kompletan razvoj DTG pisača od elektronike, konstrukcijskog dijela, softvera pa do ispisnog sustava odrađen je u tvrtki Brother. Brother GTX Pro kao i model GTX Pro BULK produkt je petnaestogodišnjeg razvoja velikog broja profesionalaca.

Najveći noviteti u usporedbi sa starijim Brother modelom je novorazvijeni ispisni sustav s integriranom cirkulacijom bijele boje i u samoj ispisnoj glavi. Time su smanjeni ciklusi manualnog održavanja sustava. I druge operacije održavanja su automatizirane tako da je intervencija operatera u smislu održavanja minimalizirana. Nova ispisna glava ima veći broj nozli i veću brzinu tiska u odnosu na stariji model. Novitet kod modela GTX Pro BULK su i veći spremnici s bojom što osigurava kontinuirani rad s pisačem u više smjena. Pisač ima ugrađene dvije ispisne glave, jednu za CMYK, a drugu za bijelu boju. Novorazvijene „Innobella“ boje s Oeko Tex i GOT 5.0 certifikatima omogućuju brz i produktivan rad sustava uz najveću zdravstvenu sigurnost boja u ovom segmentu industrije.“

Kakva je reakcija posjetitelja na ovaj novi Brother DTG pisač?

U dva dana predstavljanja Brother DTG Pro pisača na eventu, desetak tvrtki koje imaju veće kapacitete radilo je probne ispise. Svi su vrlo zadovoljni kvalitetom tiska, brzinom reakcije pisača na početak tiska i naravno cijenom otiska. Ona je nešto niža zbog velikog pakiranja boja. Pozitivne reakcije su i na samu zahtjevnost održavanja pisača koje je značajno automatizirano u odnosu na starije generacije pisača.

Reakcije posjetitelja su vrlo dobre i mislim da je ovo segment tehnologije koji je nedostajao u našem portfelju DTG pisača“, komentirao je regionalni voditelj prodaje DTG pisača, gospodin Dejan Stevanov.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content