Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U novom broju Print Magazina pročitajte…

Izašao je prvi ovogodišnji broj Print Magazina! Kako i priliči obilježavanju jubileja – petoj godina izlaženja, a kako ćete i sami vidjeti, napravili smo male izmjene u vizualnom djelu.  Tako Vas uz izmijenjeni koncept naslovnice, očekuje i nešto drugačiji format. Moglo bi se reći manji format za još bolji i bogatiji sadržaj! Ono što je ostalo isto su zanimljivi i informativni članci, analize, intervjui koje donosimo i u ovom broju.  
Prvi ovogodišnji broj dijelom smo posvetili 5. rođendanu pa tako donosimo presjek svega što smo napravili u proteklih 5 godina – s koliko partnera smo surađivali, koliko stranica otisnuli, časopisa distribuirali, evenata organizirali….
No, osim toga ovaj broj donosi i:
– tema broju – analizu UV desktop flatbed pisača
– najavu 3. izdanja DA!-Digitalnih Aplikacija
– izvještaj o obnovljenom Udruženju grafičara HGK i njihovim aktivnostima
– izvještaj sa sajma Viscom u Düsseldorfu
– intervjue s čelnim ljudima iz tiskare Amanita, Haut, Bato &Divajn i Printeo te iz tvrtke Sitotehnika…

Nadamo se da ste svoj primjerak časopisa već osigurali! Ukoliko niste, registrirajte se putem naše web stranice i Vaš primjerak stiže Vam na kućnu adresu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content