Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U novom broju Print Magazina pročitajte…

Drugi ovogodišnji broj Print Magazina, najvećeg regionalnog časopisa za grafičku i s njom povezanih industrija, uskoro stiže na Vaše adrese! I u ovom broju Vam donosimo niz zanimljivih tema i članaka vezanih uz različite segmente grafičke industrije.

Temu broja posvetili smo dekorativnom tisku i to iz dva razloga. Prvi je vezan uz održavanje Decora Printa, prvog regionalnog sajma posvećenog dekorativnom tisku i u sve zapaženijoj ulozi digitalnih tehnologija upravo u tom segmentu, a drugi su statistički podaci koji kažu da će godine pred nama donijeti značajan rast upravo svim segmentima dekorativnog tiska. Kako je bilo na Decora Printu, tko je sve bio i što je izloženo, donosimo u izvješću iz Splita.  Uz Split prenosimo Vam i dio atmosfere s 2. po redu eventa DA! – Digitalne Aplikacije održanog u Vrdniku.

I u ovom broju donosimo pregled tehnologija i rješenja, prenosimo uspješne priče iz prakse domaćih i regionalnih, ali i europskih tiskara te najavljujemo nova događanja.

Od događanja posebno ističemo drugo po redu regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila – Adria/Balkan Wrap Star koje će se 18. i 19. 4. održati u Sarajevu, u sklopu 3. PDF-a te konferenciju koju nikako ne smijete propustiti – Print 4.0.

Želimo Vam ugodno listanje još jednog broja našeg časopisa, koji ove godine slavi 5. rođendan!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti