Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U novom broju Print Magazina pročitajte…

Drugi ovogodišnji broj Print Magazina, najvećeg regionalnog časopisa za grafičku i s njom povezanih industrija, uskoro stiže na Vaše adrese! I u ovom broju Vam donosimo niz zanimljivih tema i članaka vezanih uz različite segmente grafičke industrije.

Temu broja posvetili smo dekorativnom tisku i to iz dva razloga. Prvi je vezan uz održavanje Decora Printa, prvog regionalnog sajma posvećenog dekorativnom tisku i u sve zapaženijoj ulozi digitalnih tehnologija upravo u tom segmentu, a drugi su statistički podaci koji kažu da će godine pred nama donijeti značajan rast upravo svim segmentima dekorativnog tiska. Kako je bilo na Decora Printu, tko je sve bio i što je izloženo, donosimo u izvješću iz Splita.  Uz Split prenosimo Vam i dio atmosfere s 2. po redu eventa DA! – Digitalne Aplikacije održanog u Vrdniku.

I u ovom broju donosimo pregled tehnologija i rješenja, prenosimo uspješne priče iz prakse domaćih i regionalnih, ali i europskih tiskara te najavljujemo nova događanja.

Od događanja posebno ističemo drugo po redu regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila – Adria/Balkan Wrap Star koje će se 18. i 19. 4. održati u Sarajevu, u sklopu 3. PDF-a te konferenciju koju nikako ne smijete propustiti – Print 4.0.

Želimo Vam ugodno listanje još jednog broja našeg časopisa, koji ove godine slavi 5. rođendan!
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content