Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U novom Print Magazinu pročitajte…

Treći ovogodišnji broj Print Magazina, najvećeg regionalnog časopisa za grafičku i s njom povezane industrije, uskoro stiže na vaše adrese!  I u ovom broju vam donosimo niz zanimljivih tema i članaka vezanih uz različite segmente grafičke industrije, koji itekako mogu biti odlično štivo dok budete uživali u zasluženom godišnjem odmoru. Savršen spoj ugodnog i korisnog!

Temu broja posvetili budućnosti sitotiska i softveru.
Sitotisku, između ostalog jer ove godine Hrvatska udruga sitotiskara (HUS) obilježava 20 godina postojanja te smo tim povodom razgovarali s gosp. Dagom Kneprom, predsjednikom HUS-a i jednim od pionira sitotiska u Hrvatskoj, gosp. Zlatkom Kovačevićem – Saxom.
Pišemo o sitotisku i stoga jer smo posjetili sajam FESPA u Münchenu koji je izvorište sitotiska i s kojeg Vam donosimo niz zanimljivih priča.  
Drugu temu posvetili smo softveru i važnosti automatizacije proizvodnje. Neke od vodećih tvrtki u tom segmentu prenijele su nam svoja iskustva i ukazale na važnost njegova uvođenja u svaku tiskaru.

I u ovom broju donosimo pregled tehnologija i rješenja, pišemo o novom pisaču širokog formata Konica Minolte te o vrhunskim rješenjima 3D ispisa tvrtke Massivit.
Kao i svaki put tu su i uspješne priče iz prakse domaćih, regionalnih i europskih tiskara.

Od događanja pročitajte izvještaj s konferencije Print365, a najavljujemo i našu jesensku konferenciju koju nikako ne smijete propustiti, Ambalaža i etikete, koja će se 5. i 6. 11. održati u Zagreb.

Želimo Vam ugodno čitanje!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content