PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U ruskom Boljšoj teatru instaliran EFI Pro 32r+

Svjetski poznati ruski Boljšoj teatar instalirao je LED pisač EFI Pro 32r+ roll-to-roll tvrtke Electronics For Imaging, Inc.

Pisač će omogućiti Boljšoj teatru izradu scenskih ukrasa u višoj kvaliteti ispisa i na širokom izboru materijala. Stroj je instalirala tvrtka Prizmix, ovlašteni EFI ink jet partner Rusiji.

“EFI Pro 32r+ jedno je od najnovijih EFI-jevih dostignuća sa svestranim tehničkim karakteristikama. Kada smo čuli zahtjeve Boljšoj teatra vezano uz tisak, znali smo da je EFI Pro 32r+ pravo rješenje za njih. Visoku učinkovitost osigurava pouzdana platforma dizajnirana za cjelodnevni rad, brzine ispisa do 256m2/h sa širinom medija do 320cm”, rekao je Alexey Safronov, generalni direktor tvrtke PRIZMIX.

Brz i ekonomičan ispis na razne materijale

Pisač Pro 32r+ instaliran je u Moskvi u Umjetničko-produkcijskom kompleksu Boljšoj teatra. U sklopu njega stvaraju se kulise za ukrašavanje pozornica, uključujući scenski linoleum, rekvizite i platna. LED tehnologija „hladnog sušenja“  smanjuje potrošnju energije te daje mogućnost ispisa na širokom spektru fleksibilnih podloga, uključujući i tanke medije koji ne mogu podnijeti toplinu potrebnu kod tradicionalnih UV ili latex pisača.
Pisač dolazi i s mnoštvom opcija s dodanom vrijednošću. Boljšoj teatar odlučio se za bijelu boju i Media Edge Guard koji omogućuje ispis na medije s neravnim ili valovitim rubovima, poput tekstila i tapeta.

Pisač će teatru omogućiti vrhunsku kvalitetu ispisa s bijelom bojom uz vrlo nisku potrošnju boje po kvadratnom metru zbog jedinstvenih svojstava CMYK EFI-3M SuperRange XF boja.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content