Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U sklopu Grafime počelo AB Wrap Star natjecanje

 

Jubilarno 40. izdanje Grafime – Međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije, otvoreno je u srijedu, 26. 9. na Beogradskom sajmu.
Široki spektar strojeva, uređaja i opreme za grafičku industriju izložilo je 80 izlagača iz deset zemalja. Domaćin ovogodišnjeg sajma je tvrtka Epson, a čast da službeno otvori sajam imao je gosp. Duncan Ferguson, izvršni direktor za prodajna i poslovna rješenja. Epson je, kako je rekao, na sajmu predstavio i četiri nova stroja iz T-serije pisača velikog formata, od kojih je SC-T5400 imao europsku premijeru.
Prvi dan sajma donio je još jednu premijeru – tvrtka Xerox, zajedno sa svojim partnerima tvrtkama Xpro i  Alfa Digital, predstavila je Iridesse – prvi elektrofotografski stroj sa šest boja  koji može ispisivati metalik, zlatnu i srebrnu boju , CMYK i bezbojni lak u jednom prolazu.
U sklopu Grafime počelo i 4. Adria/Balkan Wrap Star natjecanje. Osam najboljih natjecatelja s prethodna tri natjecanja održana u Vrdniku, Sarajevu i Zagrebu odmjerit će snage u Beogradu što će im ujedno biti i dobra priprema za odlazak na europsko natjecanje koje se u siječnju održava u Düsseldorfu. Natjecatelji će pokazati koliko su uspješni u apliciranju printabilne folije, a također će raditi promjenu boje vozila.
Orafol folije za natjecatelje osigurala je tvrtka Oracal Polikarbonti dok je tisak grafika odradila tvrtka Epson.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content