Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U tijeku je Nations Wrap Cup natjecanje

Jučer je započelo natjecanje u obljepljivanju vozila pod nazivom Nations Wrap Cup, koje se održava u sklopu ovogodišnjeg sajma Viscom u Düsseldorfu. Među 16 timova iz cijelog svijeta našla su se i dva tima iz naše regije – tim Adria i tim Balkan. Članovi navedenih timova su wraperi koji su na natjecanjima Adria Balkan Wrap Star, održavanim u organizaciji Print Magazina kroz proteklu godinu, osvojili prva i druga mjesta. Tako su članovi Adria tima vođa Goran Morarević i članovi Silvio Prlić, Vojkan Najdanović i Dina Ferenc. Balkan tim pak čine vođa Predrag Aćimović i članovi Darko Zlatanović, Igor Miladinović i Noemi Mate.

Nations Wrap Cup je natjecanje u organizaciji MR Cliparta, a ove godine po prvi puta uključuje obvezno sudjelovanje jedne ženske wraperice u svakom timu. Natjecatelji imaju zadatak apliciranja na cijelo vozilo, od samog wrapa,pa do zatamnjivanja stakala. Natjecanje pod pokroviteljstvom Njemačke Wrap udruge – GEWA osiguralo je nagrade za sve timove,  s nagradnim fondom većim od 100.000 eura.

Balkan_tim_wraping_viscom_print_magazin

Naši su wraperi započeli sa zajedničkim treninzima još u 10. mjesecu, za vrijeme beogradske Grafime, gdje su se prvi put međusobno natjecali u sastavu u kojemu ovih dana nastupaju na Viscomu. Nakon toga napravili su još jedan zajednički trening u tvrtki Linea u Ivanić-Gradu, početkom 12. mjeseca. Uz sve pripremne radnje koje su imali prije odlaska na natjecanje, očekuju dobre rezultate, a i mi navijamo za njih!

Naše vrijedne wrapere prati Epson sa sponzorstvom njihovih potreba. Uz natjecanje na Viscomu, na Epson pisačima su isprintani svi materijali korišteni na regionalnim natjecanjima. 

U nastavku Vam donosimo video predstavljanja naših wrapera za Nations Wrap Cup natjecanje. 

 

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content