Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U tijeku je Nations Wrap Cup natjecanje

Jučer je započelo natjecanje u obljepljivanju vozila pod nazivom Nations Wrap Cup, koje se održava u sklopu ovogodišnjeg sajma Viscom u Düsseldorfu. Među 16 timova iz cijelog svijeta našla su se i dva tima iz naše regije – tim Adria i tim Balkan. Članovi navedenih timova su wraperi koji su na natjecanjima Adria Balkan Wrap Star, održavanim u organizaciji Print Magazina kroz proteklu godinu, osvojili prva i druga mjesta. Tako su članovi Adria tima vođa Goran Morarević i članovi Silvio Prlić, Vojkan Najdanović i Dina Ferenc. Balkan tim pak čine vođa Predrag Aćimović i članovi Darko Zlatanović, Igor Miladinović i Noemi Mate.

Nations Wrap Cup je natjecanje u organizaciji MR Cliparta, a ove godine po prvi puta uključuje obvezno sudjelovanje jedne ženske wraperice u svakom timu. Natjecatelji imaju zadatak apliciranja na cijelo vozilo, od samog wrapa,pa do zatamnjivanja stakala. Natjecanje pod pokroviteljstvom Njemačke Wrap udruge – GEWA osiguralo je nagrade za sve timove,  s nagradnim fondom većim od 100.000 eura.

Balkan_tim_wraping_viscom_print_magazin

Naši su wraperi započeli sa zajedničkim treninzima još u 10. mjesecu, za vrijeme beogradske Grafime, gdje su se prvi put međusobno natjecali u sastavu u kojemu ovih dana nastupaju na Viscomu. Nakon toga napravili su još jedan zajednički trening u tvrtki Linea u Ivanić-Gradu, početkom 12. mjeseca. Uz sve pripremne radnje koje su imali prije odlaska na natjecanje, očekuju dobre rezultate, a i mi navijamo za njih!

Naše vrijedne wrapere prati Epson sa sponzorstvom njihovih potreba. Uz natjecanje na Viscomu, na Epson pisačima su isprintani svi materijali korišteni na regionalnim natjecanjima. 

U nastavku Vam donosimo video predstavljanja naših wrapera za Nations Wrap Cup natjecanje. 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content