Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U Zagrebu održana Epson Business Partner konferencija

U organizaciji regionalnih ureda tvrtke Epson u Hrvatskoj i Srbiji u zagrebačkom hotelu Westin prošli tjedan održana je konferencija Epson Business Partner.  Drugu godinu zaredom Epson je okupio svoje partnere i distributere iz Hrvatske i Slovenije kako bi im, između ostalog, predstavio novitete i rješenja koja će obilježiti 2019. godinu. Na konferenciji je sudjelovalo stotinjak predstavnika tvrtki partnera.

Na samom početku prisutne je pozdravila gđa Ivana Kokalović, regionalna menadžerica za regiju Balkan u tvrtki Epson, istaknuvši u uvodnom obraćanju da je budućnost tiska ink jet. Ujedno je to i poruka koju su željeli poslati svim sudionicima. Kako je rekla, ink jet tehnologija puno je napredovala posljednjih godina te je danas u određenim segmentima konkurentna, a negdje i bolja od laserske tehnologije. Velika prednost ink jeta svakako su ekološke karakteristike te velike uštede koje donosi. Govoreći o Epsonu rekla je da je tvrtka lani u segmentu ink jet rješenja ostvarila rast od 14 %. Istaknula je i da je globalni tržišni udio Epsona povećan, a razlog tome svakako je bogati Epsonov portfelj koji obuhvaća sve od malih kućnih uređaja, video projektora, kućnih eco tank pisača, profesionalnih pisača za poslovnu namjenu pa sve do pisača velikog formata. Iz svakog od ovih segmenata dio strojeva i uređaja bio je pokazan i na konferenciji,  a naglasak je stavljen na ink jet rješenja te video projektore.

Predstavila je zatim regionalni Epson tim koji je zadužen za poslovanje regije Balkan i koji je, kako je rekla, od prošle godine doživio određene promjene i pojačanja. Njega čine Tvrtko Ljubić, voditelj prodaje poslovnih proizvoda, Jennifer Domba Rogović, account menadžer za consumer proizvode za regiju Balkan, Marko Đurić,  account menadžer za LFP&BS te Ana Bajagić, voditeljica marketinga.
Konferencijski dio eventa završio je predavanjem gosp. Tobiasa Kleua iz tvrtke IDC specijalizirane za istraživanje tržišta koji je govorio o trendovima u ink jetu te digitalnoj transformaciji koja se događa, a koja nužno obuhvaća inoviranje i optimizaciju poslovanja. Istraživanje koje je IDC proveo među više od 100 tvrtki na području CEE regije pokazalo je da je ukupni volumen tiska konstantan te da primat sve više preuzimaju upravo ink jet tehnologije.

Po završetku stručnog dijela konferencija je nastavljena u izložbenom prostoru gdje su se partneri tvrtke Epson mogli upoznati s uređajima namijenjenim kućnim i poslovnim korisnicima kao i s Epsonovim projektorima najrazličitijih namjena.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content