Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U Zagrebu predstavljen novi Epson SC-F2100 t-shirt pisač

SureColor SC-F2100 omogućava brži ispis u višoj kvaliteti uz malu potrebu za intervencijama te mogućnošću kreiranja tekstualnih i slikovnih uzoraka

Tvrtka Epson je danas u Zagrebu, u suradnji s tvrtkom DIT d.o.o., partnerima i javnosti predstavila novi DTG (direct-to-garment) pisač koji omogućuje ispis u visokoj kvaliteti izravno na pamučne majice kratkih i dugih rukava, polo majice i platnene torbe. Model SureColor SC-F2100 dolazi kao zamjena za aktualan model SC-F2000 te nudi niz poboljšanja i novih značajki koje donose poboljšanu brzinu i pouzdanost rada, smanjeni ukupan trošak vlasništva (TCO) i mogućnost kreiranja vlastitog dizajna uz Epsonov softver Garment Creator.

Model SC-F2100 namijenjen je tvrtkama male i srednje veličine koje žele u svoje usluge ubrojiti izravan ispis na odjeću; primjerice to su produkcijski studiji za ispis na pamučne majice, online trgovci tekstilom, veće i manje tvrtke koje se bave ispisom, ali i korporacije koje žele same producirati vlastitu radnu ili promotivnu odjeću.

Novi DTG pisač podrazumijeva cjelovito Epsonovo rješenje koje uključuje sam pisač, ispisnu glavu, tinte, softver i jamstvo te korisnik može biti siguran da su svi dijelovi konstruirani i pomno testirani kako bi mogli optimalno funkcionirati. Omogućava brži ispis u odnosu na svoga prethodnika uz dodatne opcije brzog ispisa i poboljšanom cirkulacijom tinte za brže pokretanje. Uključuje i poboljšanu rasterizaciju za kvalitetniju reprodukciju slika te veći raspon boa u odnosu na prethodni model.

Marko Dikanić, DIT sa novim Epson SC-S2100 t-shirt pisačem

„Poboljšali smo novi model SC-F2100 u svim područjima“, kazao je Marko Đurić, Epson Business Account Manager Balkans Area – LFP & BS. „Brži je, daje kvalitetnije rezultate i nudi više mogućnosti. Priloženi softver omogućava jednostavnu kreaciju jedinstvenih uzoraka. Uza sve to dolazi jednostavnije i brže održavanje te niža ukupna cijena vlasništva (TCO)“, dodao je Đurić.

„Ukoliko trebate DTG pisač koji pruža vrhunsku kvalitetu i visoku učinkovitost, ne morate tražiti bolji pisač od modela Epson SureColor SC-F2100“, kazao je tom prilikom Marko Dikanić, direktor partnerske tvrtke DIT d.o.o. „Komponente pisača SureColor SC-F2100 su precizno napravljene što omogućava najbolju kvalitetu ispisa. Epsonova moderna tehnologija spojena je s Epsonovim softverom te serijski producira žive, visoko kvalitetne i upečatljive rezultate, a korisniku omogućuje fokusiranje na razvoj poslovanja“, dodao je Dikanić.

 

Epsonov softverski alat Garment Creator dolazi kao besplatan dodatak s modelom SC-F2100. Ovaj softver omogućava dodavanje teksta i višestrukih slika, kreiranje korisničkih profila za prilagođavanje slike, nudi mogućnost omiljenih mapa (hot folder) te podršku za CMYK.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti