Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vratite se u Print21 svijet – donosimo vlog sa sajma

Prije točno mjesec dana na Zagrebačkom Velesajmu održan je, drugi put u Zagrebu, sajam Print21.
Iako su prošla četiri tjedna, dojmovi se još uvijek nisu do kraja slegli.
Zašto?  Vjerojatno stoga što je ovogodišnje izdanje ne samo ispunilo očekivanja, nego, kako su nam rekli izlagači, daleko, daleko ih nadmašilo.
Ovogodišnje izdanje sajma bilo je dosad najveće, i po broju izlagača, ali i po broju posjetitelja. Svoju ponudu predstavilo je čak 26 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Kratki overview sa sajma pogledajte u videu!

Svoju ponudu predstavili su: Azonprinter, Black Line, Microline/Ceh, Cron, Dacco / Eltron Plus, Dipa, DIT, Elektroterm, Eurocop, Europapier, Graphic Center, Igepa Pako, Ino Žiri, Klio, Konica Minolta, Manus Dei, Nanodiy, Oganj, Radin, STH, Tepede, Toscana Systems, Trgo Fortuna, Tuplex, Witpac i Zinam.

Rješenja i aplikacije koje su predstavili jasno pokazuju da digitalna tiskarska tehnologija još uvijek ima štošta za pokazati. Potvrdila se i teza koja već nekoliko godina kruži branšom da će u budućnosti sve što može biti napravljeno digitalno, biti digitalno.  

Sajam Print21 pokazao je i da su sajmovi itekako potrebni grafičkoj industriji, posebice usko specijalizirani, lokalni/regionalni sajmovi. To najbolje pokazuje i više od 1200 posjetitelja iz cijele regije, ali i Europe.

Sve u svemu, bila su to dva bogata i zaposlena dana koja su sajam Print21 definitivno svrstala među prave regionalne grafičke sajmove.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content