Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Udruženje KAK8ĆEŠ obogatilo program Wrap Star natjecanja na Grafimi

KAK8ĆEŠ mlado je umjetničko udruženje sastavljeno od grupe umjetnika iz različitih područja, a koji trenutno rade i studiraju u Beogradu. Njih spaja znatno više od geografskih koordinata – spaja ih entuzijazam i vizija o kreativnom pristupu svakom zadatku i projektu, o suradnji i eksploziji ideja sa svakom organizacijom i zajednicom s kojom se povežu, o talentu i odgovornosti, o organiziranosti i kreativnosti.
Na 40. Međunarodnom sajmu Grafima predstavili su se kroz niz događanja kojima su obogatili iskustvo kako posjetitelja, tako i sudionika. Naime, na poziv direktorice Škole za dizajn, Jelene Medaković, KAK8ĆEŠ tim se angažirao na osmišljavanju dizajnerskog rješenja za foliju koja se koristila na Adria/Balkan Wrap Star natjecanju u obljepljivanju vozila. Za tu su priliku adaptirali grafit jednog od članova udruženja, koji je na taj način dobio sasvim novu dimenziju. Uz podršku domaćina sajma, kompanije Epson, direktorice škole i svih ostalih entuzijasta, u sklopu sajma organizirali su i crtanje specijalnim sprejevima na vodenoj bazi – prilagođenim za unutarnju upotrebu. To je pokrenulo i zabavilo posjetitelje svih generacija, a pogotovo goste iz Škole za dizajn kojoj su ova zajednička djela i poklonjena.
Pored zabave i kreativnog dijela, organizirali su i edukativni program u sklopu kojeg su pokušali učenicima Škole za dizajn i svim prisutnima što neposrednije prikazati tko su, čime se bave, s kojim ciljem i koje su to čari i izazovi kroz koje je udruženje prolazilo i prolazi, a sve s ciljem da ih nadahnu i ohrabre u ostvarenju njihovih zamisli i težnji.
Članovi KAK8ĆEŠ grupe pohvalili su nam se da su i sami mnogo toga naučili na Grafimi, što kroz nove izazove i rad s ljudima, a što kroz isprobavanje tiskarskih strojeva koji su predstavljeni na sajmu, a na kojima su mogli materijalizirati svoja dizajnerska rješenja u različitim oblicima.
Kad se sve zbroji, čini se da je svaka strana s ovogodišnjeg sajma otišla zadovoljna, inspirirana i obogaćena novim znanjima. Udruženje KAK8ĆEŠ tek je počelo i ne planira stati.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content