PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Udruženje KAK8ĆEŠ obogatilo program Wrap Star natjecanja na Grafimi

KAK8ĆEŠ mlado je umjetničko udruženje sastavljeno od grupe umjetnika iz različitih područja, a koji trenutno rade i studiraju u Beogradu. Njih spaja znatno više od geografskih koordinata – spaja ih entuzijazam i vizija o kreativnom pristupu svakom zadatku i projektu, o suradnji i eksploziji ideja sa svakom organizacijom i zajednicom s kojom se povežu, o talentu i odgovornosti, o organiziranosti i kreativnosti.
Na 40. Međunarodnom sajmu Grafima predstavili su se kroz niz događanja kojima su obogatili iskustvo kako posjetitelja, tako i sudionika. Naime, na poziv direktorice Škole za dizajn, Jelene Medaković, KAK8ĆEŠ tim se angažirao na osmišljavanju dizajnerskog rješenja za foliju koja se koristila na Adria/Balkan Wrap Star natjecanju u obljepljivanju vozila. Za tu su priliku adaptirali grafit jednog od članova udruženja, koji je na taj način dobio sasvim novu dimenziju. Uz podršku domaćina sajma, kompanije Epson, direktorice škole i svih ostalih entuzijasta, u sklopu sajma organizirali su i crtanje specijalnim sprejevima na vodenoj bazi – prilagođenim za unutarnju upotrebu. To je pokrenulo i zabavilo posjetitelje svih generacija, a pogotovo goste iz Škole za dizajn kojoj su ova zajednička djela i poklonjena.
Pored zabave i kreativnog dijela, organizirali su i edukativni program u sklopu kojeg su pokušali učenicima Škole za dizajn i svim prisutnima što neposrednije prikazati tko su, čime se bave, s kojim ciljem i koje su to čari i izazovi kroz koje je udruženje prolazilo i prolazi, a sve s ciljem da ih nadahnu i ohrabre u ostvarenju njihovih zamisli i težnji.
Članovi KAK8ĆEŠ grupe pohvalili su nam se da su i sami mnogo toga naučili na Grafimi, što kroz nove izazove i rad s ljudima, a što kroz isprobavanje tiskarskih strojeva koji su predstavljeni na sajmu, a na kojima su mogli materijalizirati svoja dizajnerska rješenja u različitim oblicima.
Kad se sve zbroji, čini se da je svaka strana s ovogodišnjeg sajma otišla zadovoljna, inspirirana i obogaćena novim znanjima. Udruženje KAK8ĆEŠ tek je počelo i ne planira stati.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content