Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ulazak u svijet digitalne dorade pun pogodak

Ustrajnost i želja za uspjehom tvrtki Rigel iz Sarajeva pomogli su da ne poklekne pred izazovima pred kojima se industrija našla posljednje dvije godine. Tome je pomoglo i pravovremeno i pametno ulaganje u strojeve kao što su AccurioLabel 230 te MGI JETvarnish 3D One.

Prije dvije godine instalirali su AccurioLabel 230 digitalni pisač za tisak etiketa. Prvi su na tržištu BiH bili u mogućnosti ponuditi digitalni tisak etiketa iz role. Time su dodatno učvrstili svoju poziciju na tržištu tiska etiketa. „Naša pozicija, što se tiče digitalnog tiska etiketa, na tržištu je jaka i stabilna. Naše mogućnosti u smislu varijabilnog tiska i roka isporuke izašle su u prvi plan i dale nam prednost pred konkurencijom“, rekao nam je gosp. Vedad Meheljić, vlasnik tvrtke Rigel.
Nakon toga, ušli su i u segment tiska ambalaže te digitalne dorade investicijom u doradni stroj za UV parcijalno lakiranje MGI JETvarnish 3D One. Nastavak je to uspješne suradnje s tvrtkom Konica Minolta koja je stroj isporučila i instalirala.

Kako nam je rekao gosp. Meheljić, mišljenja su da će im ovaj stroj dati mogućnosti da pruže usluge i najzahtjevnijim kupcima koji žele biti drugačiji od ostalih. „S obzirom da dorada s UV lakom nije baš jeftina naš je fokus, prije svega, usmjeren na doradu ambalaže premium proizvoda. Naime, finalna cijena takvih proizvoda može amortizovati uvećanu cijenu ambalaže. Zauzvrat će dobiti veću vidljivost i osobenost na prodajnim policama“, istaknuo je gosp Meheljić.

Kako su krenuli u segment tiska ambalaže, što sve nude kupcima te zašto je siguran da dolazi vrijeme u kojem će potencijal njihovog doradnog stroja sve više dolaziti do izražaja, pročitajte u online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content