Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Umjetnost zidnih obloga/tapeta i tehničkog tekstila

Gospodin Hugo Schoute iz tvrtke Low & Bonar predstavio je novi Airtex asortiman i objasnio tijek razvoja nekih zaista uzbudljivih tekstila za oblaganje zidova. Proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda s više od 60 godina iskustva u premazivanju tehničkog tekstila karakteristika je Low & Bonar tvrtke (prva koja premazuje pamučni tekstil).

Postrojenje za premazivanje širine 5 metara može zadovoljiti sve zahtjeve kupaca, a ukupno se sastoji od četiri XL premazne linije. Godišnje se tako premaže i završno obradi otprilike 60 milijuna kvadratnih metara.

AIRTEX® magic FR, prvi proizveden 2004. godine, postao je prepoznatljiv kao visokokvalitetna ispisna podloga zbog lakog rukovanja i jedinstvenih karakteristika kao što je prirodan, “pamučni” izgled.

Danas je AIRTEX® prepoznat kao pravi brend u brzorastućem tržištu zidnih obloga. Mislimo horizontalno umjesto vertikalno! Sa stalnim usavršavanjem (trajnosti, dugovječnosti, površinske obrade), AIRTEX® je postao visokokvalitetan proizvod niše koji se razlikuje od ostalih, posebno azijskih proizvoda masovne proizvodnje.

 

To dovodi do novog načina razmišljanja na postojećim tržištima:

  • -rješenja po mjeri, bilo od strane kupca ili na vlastitu inicijativu njihovog odjela Istraživanja i razvoja te Prodaje

 

 

Ispisna rješenja za tržišne segmente kao što su:

-unutrašnjost (interijeri) i AIRTEX® umjetnost zidnih tapeta

-tekstilna arhitektura, posebno tiskane VALMEX® tkanine za oblaganje fasada, staklenih krovova ili unutarnje obloge s Archiinks® konceptima s 10 godina garancije na tiskane boje

-čamci na napuhavanje s posebnim, kamuflažnim tekstilnim materijalom

-tende za kamione s POLYMAR® tkaninama i Solidskin® konceptom s 5 godina garancije na tiskane boje

-zaštite od sunca

-dizajn pozornica

-i još mnogo toga

Zbog poboljšanja tiskarskih strojeva i tiskarskih boja, tiskana rješenja su postala sve privlačnija ljudima koji su uključeni u gore navedene, ali i druge tržišne segmente.

Tvrtka Low & Bonar često sudjeluje na sajmovima s posebnim ciljanim skupinama kako bi se približili zahtjevima krajnjih korisnika, raspravljali o zadacima i razgovarali o rješenjima. Također sudjeluju na eventu Pure Digital u Amsterdamu i to kao ambasador u segmentu kreativnih zidnih obloga.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content