PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Unaprijeđena HP Latex R serija flatbed pisača

Tvrtka HP nedavno je predstavila novitete koji su unaprijedili njihovu revolucionarnu R seriju flatbed pisača, a ujedno su predstavili i novi flatbed pisač R1000 Basic.

S novim MR4 firmware-om na postojećoj R seriji pisača produktivnost je povećana 50 %.

Predstavljen je još brži 3 layer mode, sada s brzinom 8 m2/sat. Poboljšana je trajnost na ACP te akrilnim materijalima i tile print, a sada je moguć i kontinuirani tisak do 8 različitih materijala čime se uvelike štedi vrijeme proizvodnje.

HP Latex boje bez mirisa omogućuju kvalitetan tisak tamno crne, sjajne bijele i izražajne crvene boje. Zahvaljujući fleksibilnosti HP Latex boja otiske napravljene na fleksibilnim ili pločastima materijalima moguće je presavijati bez straha od pucanja boje i gubitka kvalitete tiska, čime se otvaraju nove mogućnosti rada na raznim projektima.

Za više informacija obratite se tvrtki Fortuna Digital koja je zastupnik za HP pisače R serije.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content