PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Upoznajte HP Latex pisače u seriji webinara „HP Latex How to“

Fortuna Digital i HP pozivaju sve korisnike HP Latex pisača, ali i one koji će to tek postati da se priključe seriji webinara pod nazivom „HP Latex how to“ kroz koje će se moći upoznati sa svim mogućnostima koje pružaju HP Latex pisači.

HP Latex rješenja olakšavaju prijelaz s drugih tehnologija pružajući korisnicima iznimnu kvalitetu tiska i rezultate u smislu produktivnosti, veličine, trajnosti i odabira medija te pomažu smanjiti negativni utjecaj ispisa na ljude i okoliš zahvaljujući korištenju HP Latex boja na bazi vode.

Webinari će se održavati na engleskom jeziku i za svaki webinar potrebno je zasebno se registrirati. Linkovi za registraciju nalaze se ispod teme svakog webinara:

HP Latex how to: Tiling, 09. 09. u 10:00h
ttps://hp.zoom.us/webinar/register/WN_kSL3hbf_QWGq766zfDBqtA

HP Latex how to: Color matching & consistency, 16. 09. u 10:00h
https://hp.zoom.us/webinar/register/WN__ssBcMd8Sxyd0dCXj1AYUw

HP Latex how to: Managing your printing and money with HP Print OS, 23.09. u 10:00h
https://hp.zoom.us/webinar/register/WN_wEf830HTQwua1-iCqby0mw

HP Latex how to: Smooth printing on any material with HP Profiling,
30. 09. u 10:00h
 https://hp.zoom.us/webinar/register/WN_yIljV7d1TB6E1HsLaTB2HQ

HP Latex how to: New applications to drive your business, 07.10. u 10:00h
 https://hp.zoom.us/webinar/register/WN_RnxhV2oHSty_V2S_m2x88Q

Za sve informacije vezane uz HP Latex pisače, kontaktirajte Fortunu Digital koja će vam preporučiti najbolje rješenje HP Latex pisača sukladno vašim potrebama. Uz nove pisače možete odabrati i neki od rabljenih strojeva koji su redovito održavani od certificiranih servisera.  

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content