Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Jwei RSF-330 digitalno rješenje za završnu obradu etiketa

Na ovogodišnjem sajmu FESPA tvrtka Jwei, u suradnji sa svojim partnerom, tvrtkom Igepa Pako, uz svoje digitalne flatbed cuttere, napravila je iskorak prema jednom potpuno drugom segmentu.
Predstavili su, naime, RSF-330, svoju prvu roll-to-roll i roll-to-sheet liniju za završnu obradu etiketa. RSF-330 je potpuno automatski sustav širine 330mm koji koristi QR kodove za prepoznavanje i automatsko postavljanje rezanja i hladnog laminiranja između poslova.
Koristi osam reznih glava i reže brzinom do 12 m/min s maksimalnom veličinom rezanja od 330×1000 mm. Otpad se automatski uklanja, dok druge automatizirane značajke uključuju ispravljanje odstupanja, pozicioniranje, kontinuirano rezanje, postavljanje listova, prorezivanje i namatanje.
Nakon što su naljepnice laminirane i izrezane, otpadni materijal se uklanja, a zatim se naljepnice po potrebi mogu rezati u pojedinačne role.
Jedan od razloga zašto su ušli u ovaj segment, kako nam je rekao gosp. Frank Zheng, prodajni menadžer u tvrtki Jwei, je definitvno veliki potencijal ovog sve brže rastućeg segmenta.

Neke od ključnih karakteristika RSF-330

  • automatsko ulaganje – role se uvlače automatski bez ručne intervencije
  • automatska korekcija odstupanja
  • automatska laminacija – integrirana funkcija hladnog laminiranja, više procesa u jednom prolazu
  • prepoznavanje QR koda
  • automatsko pozicioniranje –  prepoznavanje pozicionih oznaka za precizno rezanje
  • automatsko namatanje –  gotov proizvod se automatski slaže u rolu radi praktičnosti
  • automatsko oblikovanje iz role na arak
  • automatsko uklanjanje otpada.

Više o tvrtki Jwei, koja ove godine slavi 30 godina poslovanja, poziciji na europskom tržištu te novom doradnom rješenju, pogledajte u intervjuu s gosp. Zhengom na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content