Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Upoznajte Konica Minolta AccurioShine 3600 – za još sjajnije aplikacije

Prilagođena i personalizirana rješenja u tisku sve su traženija. Mogućnost ispisa dekorativnih rješenja, kao što su 2D ili 3D efekti uz to što čine razliku, mogu pridonijeti povećanju marže i učiniti posao isplativijim. Istraživanja pokazuju da su korisnici usluga tiska spremni platiti i puno više samo kako bi poboljšali i oplemenili svoje digitalno otisnute aplikacije. Primjerice, taktilni osjećaj povećava impulzivnu kupnju, dok ambalaža sa specijalnim efektima znatno povećava percepciju kvalitete.

Dakle, vrijeme je da i vaše aplikacije zasjaje. Upoznajte novo Konica Minolta ink jet rješenje – AccurioShine 3600 digitalni stroj za oplemenjivanje i osjetilne aplikacije.

Radi se o jednostavnom, kompaktnom i pristupačnom digitalnom rješenju za oplemenjivanje tiska koji nudi senzorne print aplikacije za tiskare svih veličina, prvenstveno u segmentu komercijalnog tisaka, dorade i industrije ambalaže.

AccurioShine 3600 oplemenit će široki raspon aplikacija, uključujući booklete, brošure, posjetnice, naslovnice za knjige, etikete iz arka, male preklopne kutije, oznake i plakate u maloprodaji i još puno toga.

Višenamjenska formula laka omogućuje i ravno 2D točkasto UV isticanje i 3D podignute specijalne efekte. Sve to na širokom rasponu podloga i do 450 mikrona debljine.

Neka i vaše aplikacije sjaje uz AccurioShine 3600

Nekoliko karakteristika za istaknuti:

  • koristi ključne komponente nagrađivane JETvarnish tehnologije – uključujući inteligentni i prilagodljivi sustav registracije AIS SmartScanner
  • može oplemeniti do 2077 A3 araka/h – skraćuje vrijeme isporuke te ima jednostavnu pripremu za rad
  • Konica Minolta ink jet tehnologija – dolazi s drop-on-demand piezo električnim ispisnim glavama za visoku kvalitetu uz automatsko čišćenja ink jet glava
  • varijabilna debljina laka –od 21 do 116 mikrona za 2D i 3D-taktilne efekte, otisnuta u jednom prolazu
  • jednostavna priprema poslova, jednostavna upotreba, čišćenje između različitih radnih naloga
  • uz njega dobivate vlastitu, kompletnu proizvodnju spot UV lakiranja za završnu obradu prototipova bez upotrebe sita, panela ili matrica
  • nježan prema okolišu – AccurioShine 3600 ima sustav zatvorenog kruga, ne ostavlja ostatke boje ili laka i dizajniran je da spriječi bilo kakvo čišćenje ili rasipanje materijala između poslova, pomažući vam da smanjite potrošnju papira, laka i električne energije.

Za sve Accurio sjajne informacije Konica Minolta tim stoji na raspolaganju na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content