Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Upoznajte kreativni potencijal folija u wrap corneru na sajmu Print21 u Novom Sadu

Popularnost folija posljednjih godina doživljava pravi boom na tržištu. Sve je počelo obljepljivanjem automobila, odnosno car wrap-om. Danas su folije sve popularnije i u nekim drugim područjima. Primjerice uređenju interijera.
Jedan od glavnih razloga popularnosti je zasigurno taj što omogućuju jednostavan način personalizacije bilo vozila bilo interijera, fleksibilne su u primjeni, pružaju širok spektar boja, uzoraka i tekstura. Također, financijski su relativno pristupačne što ih čini privlačnim izborom za sve one koji žele promijeniti izgled svojih automobila ili interijera bez potrebe za skupim i trajnim preinakama. Osim estetske imaju i zaštitnu funkciju. Pružaju zaštitu od sunčeve svjetlosti, ogrebotina i drugih oštećenja, ali mogu imati i, primjerice, protuprovalnu funkciju.  

Wrap corner

Trend rastućeg interesa za primjenom folija prati i Print Magazin, a u magični svijet folija možete zakoračiti već idući tjedan na sajmu Print21 u Novom Sadu koji donosi zanimljiv wrap kutak.
U sklopu njega posjetitelje očekuju prezentacije nekih od vodećih proizvođača folija – 3M, Orafol, CFS, Guandong….
Uz to što ćete moći vidjeti i saznati tips&tricks kada je riječ o wrapu haube, retrovizora, branika…vidjet ćete i kako se radi wrap namještaja, kako se aplicira tapeta na zid te kako se nanosi folija na staklo.
I ono najvažnije, svi zainteresirani moći će se i sami okušati u ovoj uistinu kreativnoj tehnici.

Prezentacije folija

Tvrtka Enroll ovlašteni je distributer 3M folija koje će i predstaviti.
U fokusu će biti Car Wrap High Gloss  i PPF folije.

  • High Gloss folije tu su za stvaranje jedinstvenih dizajna. Radi se o dugotrajnim folijama visokog sjaja. Lake su za postavljanje i uklanjanje, namijenjene za djelomično ili potpuno ukrašavanje svih vozila kao što su automobili, motocikli, brodovi i zrakoplovi
  • PPF folije, odnosno Paint Protection folije namijenjene su zaštiti osjetljivih oslikanih područja vozila od ogrebotina, kamenja i mrlja.

CFS će predstavit hibridne PPF / wrap folije u boji.  

  • revolucionarne folije koje imaju sistem aplikacije kao standardni wrap, „na suho“, bez tekućine s kanalićima za istiskivanje zraka te easy apply repozicionirajuće ljepilo. Rezultat je PPF zaštitna folija, u boji po želji, koja se aplicira lakše od najkvalitetnijih wrap folija. Dakle, zaštita vozila i estetika u jednom proizvod

Oracal Polikarbonati predstavit će specijalne folije tvrtke Guandong specijalizirane za rješenja i proizvode za digitalni tisak i vizualnu komunikaciju.

  • folije s cijelim nizom različitih primjena i mogućnosti u interijeru i eksterijeru – unutrašnja i vanjska stakla, zaštitne folije, podne oznake, prozorska grafika, dekoracije za zidove…

Također, drugog dana sajam bit će predstavljeni i noviteti kod Cover Styl folija. Riječ je o folijama namijenjenim specijalno za primjenu u interijeru, pomoću kojih ćete brzo i jednostavno renovirati zid ili komad namještaja. Upravo će aplikacija na namještaj biti u fokusu wrap kutka.

Raspored prezentacija u wrap corneru

Srijeda, 21. 2. 2024.
10:00 – 11:45 – Enroll – 3M Car Wrap High Gloss folije
11:50 – 13:25 – Enroll – 3M PPF folije
13:30 – 15:00 – Oracal Polikarbonati – Guandong specijalne folije

Četvrtak, 22. 2. 2024.
12:00 – 14:00 – CFS – PPF Coloured folije
14:00 – 15:00 – Cover Styl folije

Besplatan smještaj

!!! Partnerske tvrtke i Print Magazin osigurali još 3 dvokrevetne sobe za posjetitelje sajma. Stoga, ako ste u potrazi za smještajem, javite nam se na [email protected]

Podsjećamo da je, kao i za sve druge sajmove u organizaciji Print Magazina, i za Print21 u Novom Sadu, ulaz besplatan. Svoju ulaznicu možete osigurati već danas.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content