Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Upoznajte Nassenger, Konica Minolta rješenja za tisak na pamuk

O mogućnostima, a o potencijalu da ne govorimo, koja na tržište tiska tekstila donose digitalna rješenja posljednjih se godina puno piše. Pogotovo kada se radi o tisku na pamuk. Zbog sve šire primjene u industriji, proizvodnji dekoracija za uređenje interijera, proizvodnji odjeće te mogućnosti odličnog kapitaliziranja takvih proizvoda, potražnja za održivim, ink jet rješenjima tiska na tekstil, posebice pamuk, sve je veća.
Konica Minolta, iako je na tržištu naše regije najpoznatija po rješenjima iz segmenta komercijalnog tiska, tiska etiketa i ambalaže, već niz godina u svom portfelju ima i rješenja za tisak na tekstil, točnije pamuk.
Vrijeme je da upoznate Nassenger.
Tri su modela:

  • Nassenger 8
  • Nassenger 10
  • Nassenger SP-1
Nassenger 8

Standardni model savršen za široki raspon aplikacija, od izrade prototipa i uzoraka do malih naklada. Odličan je izbor za kupce koji imaju potrebu za srednjom količinom ispisa.
Koristi 4-ispisne glave po boji (dostupan je i u varijantama s 8 i 9 boja). 
Uz brzinu ispisa od 240 m2/h ovaj model osigurava visoku produktivnost.

Nassenger 10

Visokoproduktivan model s povećanim brzinama i istom ponovljivosti dizajna.
Idealan je za korisnike koji zahtijevaju velike količine ispisa.
Uz brzinu ispisa od 580 m2/h može zamijeniti konvencionalno sitotiskarsko rješenje.
Različiti načini ispisa uključuju i način visoke produktivnosti (580–310 m2/h), način visoke kvalitete slike i način rada visoke gustoće/visoke penetracije boje.
Dolazi s 9 ispisnih glava po boji (dostupan je u varijanti s 8 i 9 boja).

Konica_Minolta_Nassenger_10
Nassenger SP-1

Single-pass tehnologija za ultra brzu i pouzdanu proizvodnju kapaciteta do 6400 m2/h (zamjenjuje klasični rotacijski stroj).
Dostupan je u nekoliko verzija – sa širinom ispisa od 1600 mm ili 1830 mm i od 4 do 8 boja. Koristi vrhunske modularne ispisne glave.
Opremljen je funkcijom kompenzacije mlaznica, automatskog čišćenja mlaznica, a sve kako bi se minimiziralo vrijeme zastoja pisača.

Svi modeli dolaze s novorazvijenim Konica Minolta ink jet ispisnim glavama, KM 1024ISAE. Karakterizira ih podesiva veličina kapljice boje (velika, srednja i mala).

Reaktivne, acidne i disperzivne Konica Minolta tinte za ove modele dostupne su u do 8 boja. Dizajnirane su da iskoriste najbolje performanse ispisne glave. Reaktivne boje ispunile su zahtjeve za GOTS (Global Organic Textile Standard) certifikaciju.

Neosporno je, dakle, da ink jet tekstilni pisači prodiru na tržište tiska tekstila, naročito pamuka. Tome, između ostalog, pridonose poboljšanja funkcionalnosti ispisne glave, kvaliteta tinte te performanse pisača. No, ne treba zaboraviti niti jedinstvene mogućnosti digitalnog ispisa kao što je on-demand ispis te veća ekološka prihvatljivost.

Ako vas je Nassenger zaintrigirao, za više informacija pišite na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content