Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Upoznajte novu Mimaki seriju 330 i svestrano print&cut UV rješenje UCJV 330-160

S ciljem da dodatno proširi i unaprijedi opcije UV tiska, Mimaki je na tržište lansirao potpuno novu, još napredniju seriju 330. Jedan od top modela iz te serije Mimaki UCJV 330-160 premijerno je predstavljen na ovogodišnjem sajmu Print21 u Zagrebu.

Kako nam je u kratkom intervju rekao gosp. Goran Paleka, operativni direktor u tvrtki Igepa Pako, UCJV330-160 je svestrani print&cut UV-LED ink jet roll-to-roll printer. Odlikuju ga značajno poboljšane produktivnosti i kvaliteta ispisa.
„UCJV serija je nevjerojatno široke primjene. Sve što je prethodna serija 300 utrla, serija 330 radi jednako, samo još brže i bolje. Printa na najširi mogući raspon materijala i naravno koristi bijelu i /ili prozirnu“, rekao nam je gosp. Paleka.

Korisnici mogu ispisivati visokokvalitetne slike na tradicionalnim medijima koji se koriste za vanjske sign aplikacije, ali i na mliječno bijelim, prozirnim i papirima u boji.

Što se brzina tiska tiče, one su, kako nam je rekao, u odnosu na prethodnu seriju povećane 25 do 30%. Za konfiguraciju s četiri boje kreće se oko 28m2/h ili 18 m2/h s bijelim i/ili prozirnim bojama. Zahvaljujući Mimakijevoj novorazvijenoj tehnologiji izbacivanja boja, koja smanjuje nepravilnosti u područjima visoke gustoće, brzina ne ugrožava kvalitetu slike.

S obzirom da se radi o print&cut rješenju, UCJV330-160 također je opremljen naprednim značajkama za konturno rezanje. To znači da odmah po ispisu korisnicima nudi mogućnost obrade materijala rezanjem u x ili y smjeru. Opcija je to koju ne nudi niti jedan drugi proizvođač. Ne čudi stoga što su i reakcije posjetitelja bile odlične.

Koje su još prednosti novog UCJV 330-160 printera, saznajte u Print Reportu dostupnom na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content