Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Upoznajte prvi Mimaki DTF printer

Tvrtka Mimaki proširila je svoj portfelj tekstilnih rješenja s TxF150-75, DTF printerom dizajniranim za visokokvalitetne, prilagodljive tekstilne aplikacije. Svoje prvo, ozbiljnije predstavljanje imao je na sajmu FESPA koji se ovaj tjedan održava u Münchenu.
Printer je idealan za kreiranje vrhunske, prilagođene prodaje, raznih promotivnih tekstilnih aplikacija, od pamuka do sportske opreme.

DTF tisak pruža lak i pristupačan proces za dizajniranje i tisak odjeće, najčešće majica. Novi TxF150-75, temelji se na čuvenoj Mimaki postojećoj seriji 150 i odgovara na potrebe tržišta za pouzdanom, stabilnom DTF tehnologijom. Ugrađen sistem za cirkulaciju boje sprječava uobičajene probleme s DTF-om, kao što su loše izbacivanje boje i začepljenje bijele boje.
Jedinica za provjeru mlaznica i sistem za automatski oporavak mlaznica osiguravaju da se procesi provode efikasno uz minimalnu potrebnu intervenciju.
Još jedna specifičnost Mimakijevog DTF-a u odnosu na rješenja dostupna na tržištu je širina od 80cm.

Pigmentne boje na bazi vode

Kao prvi korak ulaska u novi segment, Mimaki je kreirao vlastiti asortiman pigmentnih boja na bazi vode (PHT50) sa OEKO-TEKS® ECO PASSPORT certifikatom. To je jamstvo da su sigurnosni i ekološki standardi ispunjeni. I dok će sublimacijski printeri zadržati primat na materijalima od poliestera zbog bolje kvalitete, tankog  otiska na dodir i jeftinijeg otiska, DTF je mnogo raznovrsniji kada su u pitanju materijali. Ima mogućnost raditi na pamuk, mješavinu materijala pamuk-poliester, te na svijetlim i tamnim tkaninama.
DTF također dolazi s poznatim Mimaki RasterLink7 RIP softverom. Korisnicima omogućava potpuni nadzor i mogućnost pojednostavljenja procesa, od dizajna do finalnog proizvoda.

S obzirom na trendove na tržištu kada je u pitanju tisak i ukrašavanje tekstila te zbog prednosti koje DTF donosi u odnosu na druge tehnologije, vjerujemo da će ovo rješenje brzo pronaći put i do kupaca u našoj regiji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content