Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Upoznajte spektar Mimakijevih kreativnih mogućnosti na FESPA-i

Mimaki Europe, jedan od vodećih proizvođača ink jet pisača i sustava za rezanje, najavio je da će potaknuti kupce na istraživanje kreativnih, inovativnih, profitabilnih mogućnosti u futurističkoj atmosferi na FESPA Global Print Expo 2019 (München, Njemačka – 14. – 17. 5. 2019.). Pod temom “Zamislite budućnost tiska”, tvrtka će posjetitelje koji dođu na njihov štand B6-A3 povesti na putovanje kroz svoje tržišne inovacije u pisačima, softveru i najsuvremenijim rješenjima kako bi svoje poslovanje stavili na jednu novu razinu.

Još jedno nezaobilazno stajalište duž tog putovanja bit će potpuno novi Mimaki pisač velikog formata, koji će prvi put biti prikazan na FESPA-i 2019. Uz najbolju kombinaciju produktivnosti i stabilnosti ispisa, nove mogućnosti primjene, povećanu iskoristivost i fleksibilnost, nova Mimaki platforma za ispis pružit će uvid u buduće razvoje UV LED ink jet tehnologije. Zahvaljujući Mimakijevom razvoju 3D pisača i softveru za rezanje, priprema kao i ispis će biti jednostavni i brzi. Još jedan naglasak na štandu ove godine bit će novi FDM 3D pisač za malo Print to Object tržište, fokusirajući se na JIG self-production.

Putovanje se nastavlja s učinkovitošću tijeka rada, koja će biti ključna za digitalni tisak u godinama koje dolaze. Kako je Mimaki već predstavio svoje IoT rješenje za UJF-7151plus i JFX-seriju, ovogodišnji FESPA posjetitelji moći će saznati više o sljedećoj fazi IoT-a koja pokazuje uvid u novi nadolazeći softverski kontrolor posla – povezivanje s Gravograph i Trotec laserskim sustavima bit će u potpunosti podržano u najnovijem Rasterlink Rip-u.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, na ovom putovanju, Mimaki će pokazati svoj novi POP softver, posebno razvijen za maloprodajno tržište. Vlasnicima trgovina nije potrebno nikakvo grafičko znanje za stvaranje i dizajniranje vlastitih trgovačkih oznaka, kao što su naljepnice, roll-up sistemi itd. Ovaj novi softver spaja se jedan na jedan s Rasterlinkom radi automatiziranog tijeka rada, od dizajna do ispisa i rezanja na Mimakijevoj uspješnoj i popularnoj seriji UCJV.

„Mimaki se može pohvaliti poviješću pionirskih ink jet tehnologija i inovacijama. Oslanjajući se na te čvrste temelje, tvrtka nastoji zadržati svoju poziciju na čelu napretka u digitalnom tisku”, komentira gđa Danna Drion, voditeljica marketinga, Mimaki EMEA. “Ova vizija razmišljanja o prošlim inovacijama i iskorištavanju najnovijih rješenja za pružanje čitavog spektra neistraženih budućih korisničkih mogućnosti, podupire tu ambiciju i utjelovljuje našu temu na FESPA-i.”

Posjetitelji će također moći sudjelovati u demonstracijama proizvoda. Kako bi naučili više o tome gdje i kako implementirati i koristiti Mimaki tehnologiju za ponudu i prodaju novih ink jet aplikacija, posjetitelji Mimakijevog štanda će također imati pristup vodećim dizajnerima i kreativnim profesionalcima koji redovito koriste digitalni tisak u svom radu. Povezivanje kupaca, partnera, dizajnera i inovatora s ciljem stvaranja novih i nagrađivanih suradnji bit će ključno za Mimakijevo predstavljanje na FESPA-i 2019.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content