Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Upoznajte Trotec Speedy – laser koji ima status najbržeg na svijetu

Nezaobilazan brend u segmentu laserskih rezača i strojeva za graviranje je austrijski Trotec. Bez obzira na nešto veću cijenu profi Speedy uređaja, to je zasigurno jedan od najčešćih brendova lasera koje susrećemo po tiskarama. Razlog njegove popularnosti leži prvenstveno u kvaliteti i visokoj pouzdanosti laserskih uređaja ovog proizvođača.

Po čemu se Trotec laserski uređaji razlikuju od konkurencije i zašto su toliko popularni na tržištu?

Trotec u svom portfelju proizvoda ima tri linije. Entry level modeli, linija RayJet laserskih uređaja, namijenjena je obrtničkim radionicama, print shopovima i korisnicima koji produciraju manje naklade. Cijena ovih uređaja je vrlo konkurentna uz prepoznatljivu Trotecovu pouzdanost i kvalitetu.

Druga linija laserskih uređaja odnedavno je na tržištu pod nazivom Trotec Q serija. Tržišna niša su joj ozbiljne grafičke tvrtke čija proizvodnja treba doradu s laserskim uređajima. U pravilu su to tvrtke koje do sada nisu koristile laserske uređaje ili imaju srednji rang proizvodnih kapaciteta po povoljnijim cijenama uz visoku kvalitetu.

Ono na što je Trotec ponosan je Trotec Speedy linija laserskih uređaja koja kotira kao najbrži laserski uređaj na svijetu. Sustav OptiMotion™ automatski kontrolira putanju laserske zrake te prilagođava brzinu rezanja prema geometriji dizajna. Ovaj sustav omogućuje i do 8 puta brži rad Trotec Speedy lasera u odnosu na konkurentske uređaje. Ugrađena dva izvora laserske zrake, CO2 i fiber osiguravaju svestranost, od iznimno brzog rezanja do brzog graviranja s jednim strojem.

Više o ostalim karakteristikama zahvaljujući kojima je, između ostalog, produžena i trajnost laserskog izvora, možete pročitati u online izdanju Print Magazina.

Za sva pitanja tu je i tvrtka Repro-grav, distributer Trotec laserskih uređaja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content