Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ured Europske Unije u BiH podržao MAYA fest

Organizatori drugog izdanja festivala printane majice, rukotvorina i dizajna, MAYA festa, najavili su da se ovogodišnje izdanje ovog festivala održava pod pokroviteljstvom Ureda Europske Unije u Bosni i Hercegovini.

„Na ovaj način MAYA fest je prepoznat kao važan kulturni događaj u glavnom gradu BiH, a podrška Ureda Europske Unije u Bosni i Hercegovini doprinijeće još boljoj vidljivosti našeg festivala, njegovom još sadržajnijem i bogatijem programu, te predstavlja mogućnost da se naš festival širi i raste kao respektabilan događaj koji će biti prepoznatljiv na kulturnoj mapi Sarajeva i BiH. MAYA fest je usmjeren u pravcu poticanja dobrih vrijednosti i akcija, sa posebnim fokusom na rad sa djecom, te rad na podizanju ekološke svijesti. Iz tog razloga nam je iznimno drago što je Ured Europske Unije u Bosni i Hercegovini prepoznao naš događaj kao važnu kulturnu i društvenu paltformu“, rekli su iz MAYA festa.

Organizatori podsjećaju da su do sada potvrđeni sljedeći sudionici i izlagači drugog MAYA festa:

Jacony, Yerba Mala, Majica.ba, Brain Fart, Gojak Art, Mustre & Šare, Mmm… by Selma, Maja Halilović, Ruby Red, Mica Krpica, Gandha, Dario Latić – Vynil Shop, Saša Džino, Sartnjin, Mira Babić, Sanja Lazar, Dizajn studio DALI, Zilla The Momzilla, Rest in Revolution, Ziggy T-Shirts, Neven Šotra i Print Mania.

Također, prijatelji i partneri ovogodišnjeg MAYA festa su:

Oslobođenje KUN, Radio Sarajevo, Epson, Monokl, Poli-Tape, Print Magazin, Alim i STGraf.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content