Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uskoro na tržištu novi potrošni materijali iz Highcona

Izraelski proizvođač digitalnih doradnih strojeva, tvrtka Highcon, najavila je skoro lansiranje novog asortimana potrošnog materijala koje će klijenti moći koristiti na svojim Highcon digitalnim strojevima za rezanje i biganje.
Naime, nakon detaljne analize korištenja i implementacije strojeva Highcon Euclid i Beam, koji se koriste za proizvodnju širokog raspona aplikacija, zaključeno je da ih većina klijenata koristi za male do srednje naklade pri čemu je vrijeme postavljanja kritično u pogledu produktivnosti.
To je dovelo do razvoja dvije nove linije potrošnog asortimana: Highcon DART Premium i Highcon DART Economy koje su razvijene tako da odgovaraju poslovima s papirom, kartonom i valovitim kartonom.
Highcon DART Premium donosi: višekratnu foliju koja se može ponovno koristiti od tri do pet puta ukoliko je adekvatno spremana; brzi ispis uputa (manje od 10 minuta za prvi posao); gamut podloge – papir ili presavijeni karton do 600 μ, a valoviti karton do 3 mm (samo Euclid IIIC) te uštedu do 80 posto troška potrošnog materijala. S druge strane, Highcon DART Economy pogodan je za male naklade do 5.000 araka, jednokratnu upotrebu i podloge do 450μ.
Distribucija novog asortimana materijala za Highcon Euclid III i IIIS počet će u prosincu 2018., dok će za Euclid IIIC i Beam strojeve bit tijekom 2019. godine.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content